Пт, 26.04.2024, 15:17
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Квітень » 29 » Зробіть Ваші очі красивими
13:18
Зробіть Ваші очі красивими

Освітлення темних кіл під очима
        
Темні кола під очима можуть бути результатом слабкої кровообігу. Коли повіки втомлюються і не отримують достатньо кисню , кров сповільнює свій рух , і кровоносні судини стають темнішими , що в свою чергу проявляється , як потемніння шкіри під очима. З темними колами Ви виглядаєте старше , але цю проблему можна вирішити за допомогою спеціальних кремів , які покращують структуру шкіри і стимулюють кровообіг
        
( Крем від темних кіл під очима Avon) .

        
зменшення припухлостей
            
Припухлості під очима найчастіше бувають результатом порушень лімфовідтоку та накопичення рідини в шкірі. Ці порушення можуть бути усунені за допомогою спеціальних засобів , які сприяють Лімфооток і , таким чином , зменшують набряки під очима ( Naturals Aloe Охолоджуючий гель з алое для шкіри навколо очей). Потрібно обов'язково пам'ятати про те , як правильно користуватися цими засобами : не можна розтягувати ніжну шкіру під очима , наносити засоби потрібно ніжними рухами кінчиків пальців по краю очної западини по напрямку від зовнішнього кута ока до внутрішнього.
            
Примітка: засоби по догляду за шкірою очей слід зберігати в холодильнику. Холодне засіб надає кращий вплив на шкіру.

            
Спеціальний догляд для чутливої ​​шкіри
                
Іноді трапляється , що Ваші очі роздратовані , запалені, болять або Ви відчуваєте печіння в очах. Щоб уникнути цього потрібно не забувати просте правило: живильні засоби і засоби для зменшення зморшок можна використовувати тільки вдень ; на ніч використовуйте тільки легкі зволожуючі гелі . Під час сну фізіологічні процеси сповільнюються і шкіра не в змозі використовувати відновлюють властивості речовин, що містяться в поживних і омолоджуючих засобах , тому вранці на шкірі під очима можуть з'явитися припухлості і роздратування.

Категорія: Догляд за шкірою і тілом | Переглядів: 649 | Додав: таня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua