Чт, 25.04.2024, 10:18
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Квітень » 27 » Будь експертом по красі
22:28
Будь експертом по красі

Вибираємо маску для обличчя.

Маски для обличчя - це інтенсивний догляд за шкірою. Вони роблять все: починаючи з розгладження тоненьких зморшок до знищення прищиків. Перед тим , як зайнятися власне доглядом за шкірою , визначте свій тип шкіри й уважно вивчите етикетки з описом косметичної продукції . При цьому враховуйте , що необхідно заново оцінювати тип своєї шкіри принаймні двічі на рік, залежно від сезону : маска , яка ідеально підходила влітку , може пересушувати шкіру взимку. Навіть дуже жирна шкіра потребує додаткового зволоження в зимові місяці , і навіть нормальна шкіра може страждати від періодичної сухості. Якщо у Вас чутлива шкіра і є схильність до алергії - поставтеся з особливою увагою до інгредієнтів , особливо , зверніть увагу на наявність фруктових кислот у складі маски. З погляду косметології , рослинні компоненти краще - вони натуральні , мають м'яку дію , природний аромат і фітоароматіческій ефект. Але з медичної точки зору це збільшує ризик алергії - через використання рослин разом з консервантами . Формальдегіди , які додаються в продукт для збереження свіжості натуральних інгредієнтів , можуть викликати роздратування на чутливій шкірі. А маски , які мають мало консервантів , або не мають їх сов сем , частіше мають обмежений термін дії або придатності і повинні зберігатися в холодильнику. Для заспокійливого ефекту шукайте у складі інгредієнтів камфору і ромашку , для додання сил - тонізуючі добавки , наприклад , розмарин або м'яту.


Вирівнювання шкіри за допомогою тону , коректора і пудри.

У цьому процесі дуже важлива черговість , тому для простоти сприйняття давайте розіб'ємо його на пункти: На очищену шкіру обличчя ми наносимо тональний крем. Колір тонального крему повинен на 100 % відповідати відтінку вашої шкіри або бути ледь світліше. Нанести тон Ви можете і пальчиком , але шар тону вийде тонше і більш рівним , якщо Ви будете використовувати спонж . Наносити тон потрібно легкими рухами , ні в якому разі не втираючи його в шкіру. Чим тонше шар тону - тим краще. Використовуємо рідкий коректор для шкіри навколо очей. Дуже часто ми нехтуємо цим засобом , залишаючи темні плями і набряклість навколо очей без уваги. Коректор для очей має дуже тонку структуру , і , правильно підібраний , цілком успішно справляється з цими проблемами. Він повинен бути на один тон світліше , ніж обраний Вами тональний крем , саме в цьому випадку він виглядає природно і дає максимальний ефект маскування. М'який , що тане коректор дуже обережно наноситься на шкіру повік , щоб сховати темні кола . Використовуємо твердий коректор - олівець. Твердий коректор зазвичай продається в циліндричному футлярі і повинен приховувати проблемні місця , ледве підсушуючи їх. Він повинен точно відповідати тону шкіри. Використання тону більш темного або світлішого тільки збільшить проблему і зверне на неї увагу. Коректор може наноситися спеціальною щіточкою або пальцями . Пальці , передаючи тепло коректора , дають більше можливостей для рівного нанесення , щіточка береже шкіру від можливого попадання жиру з кінчиків пальців - вибір за вами. Коректор повинен застосовуватися безпосередньо на місце, яке потрібно заховати і область навколо нього. Він також може застосовуватися на почервонілі області біля носа. Пудра . Саме пудра додає обличчю сяйво і робить його колір однорідним. Професійні візажисти віддають перевагу розсипчастою пудрі. Саме ця пудра лягає найбільш рівномірно і на тривалий термін матирует шкіру обличчя. Легка розсипчаста пудра , наноситься на все обличчя великою кистю для макіяжу. Надлишки можна забрати цій же пензлем або пушком .

Пілінги і скраби - різниця

Слово " пілінг " (і його синонім " ексфоліат ") можна перекласти як " ошкурівать " або " сильно шкребти " . Йдеться про видалення верхнього ороговілості шару шкіри. Залежно від отшелушивающих речовин , пілінг буває хімічний , механічний , лазерний і т.д. Кожен різновид пілінгу робить тонше роговий шар , видаляє дрібні комедони , полегшує доступ до більш глибоких шарах шкіри , розширює пори і пом'якшує шкіру. Процедура також підсилює поділ клітин базального шару , і шкіра стає гладкою і світлою , набуваючи більш молодий і здоровий вигляд. Поверхневий пілінг робиться за допомогою двох основних "інструментів" - скрабу і гоммажа . Вони містять абразиви рослинного або " промислового " ​​походження - гладкі кульки з полімерів , і природні сапоніни . У натуральних ськрабах використовуються розмелені горіхові кісточки кокоса або мигдалю , - саме вони " соскребают " верхній шар відмерлих клітин.
Для більш чутливої ​​шкіри варто використовувати маски - плівки - їх вплив м'якше і не травмує шкіру.
Пілінг може бути також хімічним - ті клітини , які відпрацьовані не зіскрібають , а розчиняють . Це відбувається завдяки наявності в пілінгових кремах фруктових кислот : молочної , яблучної , лимонної. Деякі пілінги містять ферменти , найчастіше в сучасній косметології використовуються ферменти , які добувають з фруктів , наприклад папайї або ківі.
Частота проведення косметичного пілінгу головним чином залежить від стану шкіри , але вона не повинна перевищувати одного- двох разів на тиждень. Наноситься пілінг круговими масажними рухами від центру до периферії по висхідній.

Перевага парафінової маски для рук?

Мабуть , парафінова маска , або обгортання , - це найпоширеніша процедура по догляду за шкірою рук. Помітна різниця між станом шкіри до і після парафінової маски , а також приємні відчуття під час її роблять цю процедуру надзвичайно популярной.Парафіновая маска має подвійну дію . Спочатку за рахунок того , що Ви при нанесенні маски обертаєте руки гарячим рушником або надягаєте спеціальні рукавички , спостерігається тепловий ефект , під дією якого розширюються пори і посилюється потовиділення і поліпшується крово -і лімфообіг . У результаті теплового впливу відбувається глибоке прогрівання кистей , тому знімається напруга м'язів і зв'язок , біль у суглобах. За рахунок посилення мікроциркуляції збільшується надходження води до епідермісу , і шар парафіну не дає їй випаровуватися. Завдяки цьому досягається гарне зволоження шкіри. Потім маска дає компресійне дію. У результаті спостерігається ліфтинг - ефект , шкіра розгладжується , стає підтягнутою і тонізованою . Ці ефекти парафіну і створюють високу популярність парафінової маски , яка може широко застосовуватися, як засіб для шкіри , яка постраждала від холоду і , як омолоджуюча процедура для шкіри з віковими змінами , як зволожуюча процедура для збезводненої шкіри , а також , як засіб для клієнтів з захворюваннями суглобів кистей рук.

Різниця між туалетною водою ( Eau de Toilette ) і парфумованої водою ( Eau de Parfum ) ?

Різниця полягає у співвідношенні концентрації ароматичних масел і алкоголю , і, відповідно , у стійкості та інтенсивності аромату. Найбільший вміст ароматичних масел в парфум . Далі йде парфумована вода і потім туалетна вода. Саме тому ціна аромату залежить від форми випуску ( парфуми , парфумована вода і туалетна вода). Чоловічий лосьйон після гоління спеціально розроблений для шкіри обличчя і тому містить зовсім незначну кількість ароматичних масел , щоб уникнути подразнення і печіння при застосуванні . Лосьйони після гоління також мають у своєму складі пом'якшувальні компоненти , такі як гліцерин , що забезпечує заспокійливий і зволожуючий ефект.

Термін зберігання парфуму в оригінальній упаковці ?

Зазвичай цей термін складає 3 роки. Потім ароматичні масла починають розпадатися. При цьому вкрай важливо зберігати парфуми у власній оригінальній упаковці , подалі від прямих сонячних променів , і берегти від різких перепадів температур.

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 1814 | Додав: таня | Теги: консультантом Avon, Реєстрація в Avon Стат, краса з avon | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 151 2 »
15 Web Hero  
риветствую! Это Владислав из компании Web Hero.

Вы знали, что ошибки на сайте могут отпугнуть больше трети ваших потенциальных клиентов? Вот несколько фактов из исследований компаний:

1. Согласно исследованию компании Google, более 50% пользователей покидают сайт, если он загружается дольше, чем за 3 секунды. Медленная загрузка сайта часто связана с наличием технических ошибок.
2. Согласно исследованию компании Adobe, каждая ошибка на веб-сайте может стоить компании до 9% потерь в конверсии. Это подчеркивает важность минимизации ошибок на сайте для повышения доходности бизнеса.
3. Данные компании Akamai показывают, что даже короткие сбои в работе сайта могут привести к существенным финансовым потерям. Например, если сайт Amazon.com падает на 1 минуту, это может привести к потере доходов в размере до $220 000.


Мы предлагаем Вам профессиональную техподдержку для бесперебойной работы вашего веб-ресурса:

– Доработка функционала.
– Наполнение контентом.
– Адаптация под моб. устройства.
– Дизайн и проектирование.
– Обновление CMS и плагинов.
– Хостинг и домены.
– Интеграция с сервисами.
– Мониторинг и обслуживание.

Давайте обсудим, как усовершенствовать ваш сайт. Оставьте заявку на нашем сайте: wbhr.ru или свяжитесь со мной по email: sale.tp1@wbhr.ru.

Воспользуйтесь промокодом TPKOMPAS0224 и получите бесплатный тех. аудит вашего сайта.

14 Анастасия  
Перехватим клиентов с сайтов конкурентов. Ноу-Хау в привлечение клиентов.
Современные инструменты BigData позволяют узнать кто посещал сайты конкурентов или звонил им на телефон, чтобы работать именно с этой горячей аудиторией в режиме реального времени
контакты от 17 рублей. можем предоставить под обзвон от 17 руб или разослать SMS/ MMS/ Viber от 3,6 руб (только РФ)
звонки посетителям сайтов конкурентов в реальном времени, в течение 20 минут с момента посещения сайта или звонка конкуренту, по самой горячей аудитории.
Любые законные ниши, торговля, услуги, строительство, привлечение работников, агентов, B2B, B2C и т.д.
100% легальный метод, никакие законы не нарушаем.
Доступная цена. договор. закрывающие документы.
также можем добыть базы клиентов компаний под B2B
наш cайт https://bigdata.popupbiz.ru оставьте заявку
телеграм канал @bigdatapopupbizru
email bigdatabiz@mail.ru
89529082087

13 Экономим вместе с Евой  
Научу заказывать еду из магазинов и ресторанов в СберМаркет.

За 50% от стоимости.

-Еда по оптовой цене

-Доставка еды прямо на дом

-Всегда вкусная и свежая еда у Вас на столе

Переходи в мою группу вконтакте: Экономим вместе с Евой https://vk.com/eva_economy

12 Алексей  
Здравствуйте. Интересует товар и услуга на вашем сайте.
+7 916 489 35 03 . Алексей

11 Артём  
Получите клиентов с сайтов ваших конкурентов за 1 день с гарантией результата!
Современные инструменты BigData позволяют узнать кто посещал сайты конкурентов или звонил им на телефон, чтобы работать именно с этой горячей аудиторией в режиме реального времени
лиды от 25 рублей. можем предоставить под прозвон от 25 руб или разослать SMS/MMS/Viber от 3,6руб (только РФ)
Любые законные ниши, торговля, услуги, привлечение работников,агентов, B2B, B2C.
100% легальный метод, никакие законы не нарушаем.
Доступная цена. договор. закрывающие документы.
также в наличии базы данных компаний под B2B
наш cайт https://bigdata.popupbiz.ru оставьте заявку и бонусом получите софт для whatsapp-рассылки или email-рассылки
телеграм канал @bigdatapopupbizru
email bigdatabiz@mail.ru
89529082087

10 Big Data  
Перехватим клиентов у ваших конкурентов c сайта за 1 день с гарантией результата!
Современные инструменты Big Data позволяют узнать кто посещал сайты конкурентов или звонил им на телефон, чтобы работать именно с этой горячей аудиторией в режиме реального времени
лиды от 25 рублей. можем предоставить под прозвон или разослать SMS/MMS/Viber от 3,6руб
100% легальный метод
адекватная цена. договор.

сайт https://bigdata.popupbiz.ru
телеграм канал t.me/bigdatapopupbizru
телефон +79529082087
почта bigdatabiz@mail.ru

9 Алёна, редактор онлайн-журнала  
До конца января размещаем статьи на платформе Хомиус https://homius.ru/ с ОГРОМНОЙ СКИДКОЙ. Это ограниченное предложение, очень хотели бы про вас написать. Статьи пишем по популярным запросам, например, "Как выбрать постельное белье", "3 главных причины купить сушильную машину", "Что лучше - ламинат или кварцвинил", "где купить телевизор по выгодной цене" и многое-многое другое. В такой статье мы упомянем ваш бренд и его ключевые преимущества. Все это стоит лишь 17 тыс рублей.

Напишите мне сейчас (ссылку на свой телеграм приложила), обсудим возможную тему статьи t.me/dianadomeo

8 Павел Кузнецов  
Добрый день!

Наша фирма ООО «ПТО ПРОМКОМПЛЕКТ» на постоянной основе закупает по высоким расценкам новое и Б/У оборудование:

• Невостребованные складские остатки, неликвиды;

• Промышленное оборудование;

• Станки;

• Буровое оборудование;

• Инструмент;

• Подшипники, запчасти, агрегаты, узлы, БеЛаз, ДЭК, ЭКГ, ДЗ98, МтБЛ,(у) (новое и б/у);

• Деловой металлопрокат, трубопроводную арматуру, трубу, и тд.;

• Электрооборудование, электродвигателя, генераторы (новые и б/у) и тд.;

• твердосплавы, ВК, ТК, долото, бур.головки и пр. (новое, б/у, лицензия);

• Трансформаторы, трансформаторное масло (новое и б/у);

• Радиодетали, АТС, платы, измерительные приборы производства СССР;

• Труба, трубопроводная арматура, труба нержавеющая, теплообменники, слюда;

• Б/У задвижки, редуктора, насосы;

• Картриджи для принтеров новые оригинал;

• Оргтехника для офисов и складов можно и б/у.


Полный пакет документов, лицензии, допуски.

Предоплата 100%, договора, вывоз ТМЦ за счет покупателя.


+7 (980) 525-83-55 (Ватсап), +7 (980) 393-70-02 (Ватсап)


Моментальное рассмотрение и выезд к хранению ТМЦ.

7 Сергей Ковалёв  
Здравствуйте.

Сориентируйте, пoжалуйста, с кем в вашей компанииможно обговорить вопрос плохих отзывов о вашей компании в сети интернет?

Дело в том, что наши сотрудники выявили негатив в интернете, с которым необходимо работать, чтобы информационное поле вокруг вашей организации было положительным.

Мы могли бы провести бесплатный аудит инфополя вашей организации, чтобы видеть всю картину.

Благодарю!

Презентация о нашем агентстве: https://lnnk.in/iAhm

Ковалев Сергей
Телеграм для связи: @rebooster
РА reBooster
http://www.re-booster.ru

6 Владислав  
Меня зовут Владислав из компании Web Hero. Мы обнаружили технические недочеты на вашем сайте, которые могут стать причиной ухода клиентов.
Наша команда готова оперативно устранить эти проблемы и гарантировать бесперебойную работу вашего сайта.

Давайте обсудим, как мы можем помочь. Оставьте заявку на нашем сайте: wbhr.ru или свяжитесь со мной по sale.tp1@wbhr.ru.

С уважением, Владислав.

1-10 11-15
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua