Пт, 26.04.2024, 20:35
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Листопад » 24 » Серія Anew
08:41
Серія Anew

Поради експерта з догляду за шкірою

 
Що означає віковий ценз на упаковці косметики? Чи чекати цих років, коли хочеться спробувати певний крем з іншої вікової категорії, або навпаки - краще застосовувати пізніше? Наприклад, вже в 30 років є зморшки і нерівна пігментація.
 

 

Що означає віковий ценз на упаковці косметики? Чи чекати цих років, коли хочеться спробувати певний крем з іншої вікової категорії, або навпаки - краще застосовувати пізніше? Наприклад, вже в 30 років є зморшки і нерівна пігментація.

І ти, як мудрець у притчі про голодного, відповідаєш: «Я не дам тобі рибу, я дам тобі вудку і покажу місце, де клює!», і наносиш Anew «Оновлення».

Допомагають шкірі оздоровитися і відпочити - ось головне, що роблять засоби модернізованої лінійки «Оновлення». Тому виключена небезпека раннього застосування. Головне - не запізнитися! Помітила перші ознаки втоми та втрати свіжості - підтримай шкіру. Для початку можна придбати міні-набір - оцінити комфорт застосування, індивідуальну переносимість. Через 1-2 тижні шкіра скаже тобі: «Дякую! Мені стало набагато краще!»

Засоби дійсно оновлюють, реконструюють і регенерують, АЛЕ за рахунок власних внутрішніх резервів шкіри - і за це відповідальний комплекс Tri-Elastinex у складі формул.
 

Продукти Anew «Оновлення» містять ряд активних інгредієнтів, які сприяють відновленню шкіри й поліпшенню її зовнішнього вигляду.
 

1. Екстракт коренів і бульб аморфофалуса колокольчата - дуже добре пом'якшує шкіру і надає живильну допомогу клітинам.

2. Сік плодів граната – багатий на вітаміни, особливо вітамін С; також в його складі є велика кількість так званих фруктових кислот (таких як лимонна, винна і інших), тому він дуже добре освітлює шкіру і використовується в засобах, рекомендованих для зменшення вікової пігментації і видалення пігментних плям.

3. Екстракт квіток сесбаніі - стимулює вироблення колагену та еластину, сприяє зменшенню глибини зморщок на шкірі. Також стимулює вироблення шкірою молекул активіна.

Активін - це пептидні сполуки, що є короткими білками, які вбудовуються в пошкоджені молекули - молекули колагену - і нормалізують їх пошкоджену структуру, що й сприяє зменшенню глибини зморщок».

                                                         Гід по засобах серії Anew
                             ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Більше 100 років лідерства у сфері догляду за шкірою
 
 
Інститут ANEW був заснований в 1897 році - тоді в ньому працювало всього 12 чоловік. Завдяки передовим ідеям і справжньої відданості справі краси, Інститут безперервно розвивався і перетворився в один з найбільш технологічно просунутих дослідницьких центрів галузі.
 
 
AVON стала першою компанією, яка вивела АНА-технологію на масовий ринок і використовувала вітаміни А і С в коштах для боротьби зі старінням. Крім того, AVON підняла антивікові кошти на новий рівень за допомогою технології Клітинного поновлення Rejuvi-cell, тривимірної технології Derma-3X і «гербацевтіческой» технології на основі китайських трав.
Антивікові засоби ANEW проходять ретельне тестування. Досліджуються інгридієнти і технології, можливе виникнення алергічних реакцій, ефективність впливу на пігментацію, тонус шкіри, а також на протистояння шкіри фотостаріння.
Підтримайте Вашу шкіру в боротьбі з першими ознаками старіння
 

     Лінія Anew Rejuvenate створена для жінок, які помічають первиепрізнакі старіння шкіри: зморшки, розширені пори і нерівний колір обличчя.
     Використовуйте засоби Anew Rejuvenate і ви отримаєте результати, порівнянні з професійними антивіковими процедурами в косметичних салонах: Ваша шкіра відновиться і буде виглядати свіжою і здоровою
      AVON Anew

     Anew - це новітні косметичні розробки марки AVON. З упевненістю можна сказати, що це - антивікова лінія засобів створена спеціально для ділових леді, у яких немає часу для відвідування салонів краси, але при цьому хочуть виглядати респектабельно, доглянуто і елегантно.

     Склад цих унікальних засобів поєднує в собі самі останні революційні та інноваційні розробки в сучасній косметології, які безпосередньо спрямовані на повноцінне оздоровлення шкіри. Крім того Anew уповільнює процеси старіння, прояви яких особливо помітні в зрілому віці.

     Всі кошти цієї унікальної серії схвалені дерматологічним контролем, а також гіпоалергенні і некомедогенной.
     Крем для шкіри навколо очей цієї унікальної лінії бореться з появою дрібним зморшок в області очей і "гусячих лапок". Наносячи його вранці та ввечері, ваш погляд незабаром придбає ясність. Також перевагою цього крему є те, що він усуває припухлості, набряклості і круги під очима.
     Денний крем Anew - унікальна розробка косметологічних клінік. Вхідні в його склад інгредієнти захищають вашу шкіру від згубних впливів, активно борються з ознаками втоми і зморшками.
     Нічний крем. Омолоджує, підтягує контур обличчя і підборіддя. Компоненти цього еліксиру повноцінно живлять її. На ранок ваша шкіра набуває свіжий колір обличчя і молоді обриси. Рекомендується застосовувати після 45 років.
     Сироватка Anew - глибоко проникає в тканини, а також вона підсилює дію крему. Наносити її слід, якщо ваша шкіра стомлена і на ній помітні сліди втоми і недосконалості у вигляді кіл під очима.

Серії засобів для догляду за шкірою обличчя

З віком шкіра починає в'янути. Вона потребує постійного догляду, щоб зберегти молодий вид. Anew пропонує кілька ліній, які призначені для різних ключових ознак в'янення.

 
Clinical

Кошти, призначені для вирішення індивідуальних проблем. Це унікальна можливість не вдаватися до хірургічних і дорогим втручань. Дане засіб призначений для дам солідного віку та дає можливість підібрати крем, виходячи з особливостей вашої шкіри.

Aqua Youth

Спеціальні засоби «Джерело молодості», які підтримують водний баланс у внутрішніх шарах шкіри. Вони чудово зволожують шкіру, і тривалий час зберігають водний баланс у внутрішніх шарах шкіри. Їх можна використовувати в будь-якому віці.

Rejuvenate 30+

Цей швидкодіючий крем застосовується, якщо ви помітили перші зморшки. А також розширені пори і землянистий колір обличчя. Скориставшись цим унікальним засобом, ви отримаєте аналог дорогим салонним процедурам. Ваша шкіра миттєво придбає персиковий відтінок.

Reversalist 35+

Такий засіб підходить для більш зрілого віку. Розкішне засіб для шкіри, яка гостро потребує інтенсивного відновлення та усунення пігментних утворень.

Ultimate 45+

Зменшується обсяг зморшок, овал обличчя стає помітним, шкіра виглядає молодшою.

Platinum 55+

Технологія Paxillium допомагає відновлювати повноцінний обсяг і правильну форму клітин шкіри. Ці кошти повертають особі молодий контур.

Перший в Anew ультраживильний крем

 
ЖИВЛЕННЯ,
ПРО ЯКЕ МРІЯЛА ТВОЯ ШКІРА
ПІДХОДИТЬ
ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ВІКУ




Для
нормальної, комбінованої
та жирної шкіри


Крем для обличчя «Ультра-живлення.
Легка текстура»




Для
сухої і
дуже сухої шкіри


Крем для обличчя «Ультра-живлення. Насичений догляд»
ПІДТРИМУЄ
РІВЕНЬ ЗВОЛОЖЕННЯ
ШКІРИ
ВІДНОВЛЮЄ
ПРИРОДНІ ЗАХИСНІ ФУНКЦІЇ
ШКІРИ
ЖИВИТЬ
ШКІРУ, ДАРУЄ КОМФОРТ І ПРИРОДНЕ СЯЙВО
 
 
 

 

Anew ультра живлення насичує шкіру корисними речовинами завдяки комплексу NUTRI-3x OMEGA  на  основі цінних олій OMEGA 3,6 і 9,що глибоко живлять шкіру,стимулюють синтез ліпідів і відновлюють природні захисні функції шкіри.

Чи знаєш ти?

жінок користуються кремом,
що не підходить типу їхньої шкіри.

 

Avon пропонує рішення:
Скористайся тестовою смужкою для визначення типу шкіри та обери крем, що підходить саме тобі!
Скористатися смужкою легко:
Крок 1:
Приклади одну тестову смужку до лоба на 10 секунд. Повтори з іншою смужкою для щоки.
Крок 2:
Порівняй тестові смужки зі зразками-результатами, щоб визначити тип своєї шкіри і підібрати крем, що найкраще відповідає її потребам
.
*За даними дослідження споживчого сприйняття №9013 за участю 150 жінок.

 

 

 

 

 

Живлення шкіри – процес обов'язковий, проте пов'язаний не тільки з їжею. При сучасному раціоні і кулінарній обробці їжі шкіра недоотримує життєво важливих компонентів, а наш організм виробляти їх сам не вміє. Крем Anew Ультра-живлення з комплексом Nutri-3x Omega, що містить Омега 3, 6 і 9 кислоти*, поверне необхідний баланс. Наш експерт по догляду за шкірою Наталія Булгакова дасть відповіді на хвилюючі питання.

 

Навіщо нам потрібна косметика з омега кислотами?
При старінні організму синтез епідермальних ліпідів знижується, таким чином зникає ліпідний бар'єр, так звана «ліпідна плівка». Саме вона надає шкірі еластичність, м'якість, регулює випаровування вологи, перешкоджає проникненню токсинів, чинить антибактеріальну дію. Також на уповільнення синтезу епідермальних ліпідів і зниження бар'єрної функції епідермісу прямо впливає дефіцит жирних кислот.

Для чого призначені поживні креми?
Саме поживні креми, в основі яких – жири і вода, застосовують для поповнення дефіциту жирних кислот у шкірі.

Чи всім потрібна поживна косметика?
Так, усім. Адже поживні креми призначені для активної стимуляції і захисту шкіри від шкідливого впливу атмосферних чинників, для запобігання старіння. Поживні креми дуже потрібні як зрілій, так і молодій шкірі.
В яку пору року краще використовувати крем Anew «Ультра-живлення»?
Використовувати креми Anew «Ультра-живлення» можна в будь-яку пору року, але найактуальніший час – це осінь і зима. Функції цих кремів: живлення шкіри вітамінами, мінеральними речовинами, захист від холоду, вітру, морозу.

Які ключові активні компоненти входять до складу поживних кремів Anew «Ультра-живлення»?
У складі кремів, спрямованих на стимулювання синтезу ліпідів, має міститися значна частина жирних кислот. Креми Anew «Ультра-живлення» багаті на ключові активні компоненти:

Комплекс з Омега 3, 6 і 9. Достатня кількість в організмі ОМЕГА забезпечує чудовий антиоксидантний захист, запобігає ранньому старінню шкіри, сприяє захисту клітинних мембран від агресивного впливу вільних радикалів.

Фосфоліпіди є основним компонентом клітинних мембран. Фосфоліпіди мають високу спорідненість з ліпідами рогового шару епідермісу і вбудовуються в ліпідний матрикс шкіри.

Сфінголіпіди – це воскоподібні речовини ліпідної природи, які утворюють разом з жирними кислотами ліпідний бар'єр шкіри, покращують пружність шкіри, сприяють регенерації захисного бар'єру шкіри, відновлюють роговий шар і забезпечують міжклітинне цементування.

Вітамін Е вважається по праву вітаміном жіночої краси. Його дія на шкіру багатогранна: вітамін Е надає живильну, зволожуючу, антиоксидантну та захисну дії.

* Омега кислоти – це ненасичені жирні кислоти, які беруть безпосередню активну участь у багатьох обмінних процесах. Ще в 1982 році вчені Швеції та Великобританії були удостоєні Нобелівської премії за з'ясування механізму впливу Омега кислот на зміцнення клітинних мембран, активізацію ферментів і посилення імунного захисту.

 

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 1411 | Додав: таня | Теги: Серія Anew, Поради експерта з догляду за шкірою | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua