Пт, 29.03.2024, 01:53
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Вересень » 24 » Поради експерта: Секретні матеріали
20:19
Поради експерта: Секретні матеріали
Лорен Андерсен на Тижні моди у Нью-Йорку з Іриною Шейк - обличчям нової колекції декоративної косметики Avon.

«Цієї осені дуже актуальні губи інтенсивних червоних, пурпурних, ягідних відтінків, а найсміливішим дівчатам раджу спробувати навіть коричневий! Не забудьте про важливу умову - чітко окреслений контур. Зверніть увагу, що проводити лінію потрібно по самому краю, не заходячи за контури, інакше ризикуєте виглядати вульгарно. Що стосується вибору відтінків, то олівець повинен бути дещо темнішим, ніж помада, а блиск – дещо світлішим. Тоді губи будуть здаватися об'ємнішими».

«Власницям блакитних очей раджу придивитися до сріблястих тіней, карооким брюнеткам варто вибирати серед бронзових і коричневих, а зеленооким підійдуть відтінки моху і оливи. Якщо використовуєте один колір, то ідеальним вибором буде кремова текстура, а якщо декілька - класична пудрова. Дуже зручні у використанні нові чотирьохкольорові палітри «Чудовий квартет» від Avon, де кожен тон позначений цифрою. Все просто: номер «1» розподіляйте на верхню повіку і підбрівну частину, «2» - на внутрішню половину повіки, «3» - на зовнішню, а «4» використовуйте як підводку. Що найголовніше, за рахунок стійкого пігменту і прозорої основи відтінок до кінця дня залишиться таким самим, як і відразу після нанесення! »

«Закликаю ніколи не забувати про консилер - це справжнє спасіння! Придивіться до рожево-персикового тону - відмінний засіб проти синців під очима».

«Якщо влітку ми більше користувалися кремовими рум'янами, то восени краще повернутися до пудрових. Немає часу фарбуватися – нанесіть тільки їх: це кращий рецепт миттєвого перетворення! Коли під рукою лише помада, навіть її можна використовувати в якості рум'ян ».

«Одвічна проблема багатьох дівчат: як дотриматися балансу і не «перевантажити»обличчя? Якщо підкреслюєте губи і брови, тоді не займайте повіки – нехай залишаться натурального кольору. Та ж червона помада, наприклад, найкраще виглядає при відсутності решти макіяжу».

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 652 | Додав: таня | Теги: Поради експерта: Секретні матеріали | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua