Пт, 26.04.2024, 21:03
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Особливості догляду за шкірою обличчя після 45 років
08:19
Особливості догляду за шкірою обличчя після 45 років

У цьому віці шкіра, як і раніше, виглядає красиво, але хочеться, щоб вона залишалася такою ж на довгі роки. Однак, вона не тільки перебуває під шкідливим впливом агресивного клімату та внутрішніх стресів, але й зазнає потужної гормональної перебудови. Безліч внутрішньошкірних перетворень і зміни тканин шкіри призводять до зміни овалу обличчя, опускання куточків губ і брів.

У зв'язку з особливими
змінами шкіри і догляд за нею має стати особливим.

1. Догляд повинен бути регулярним і різноманітним. Як мінімум, вранці і ввечері. Також можна 1-2 рази на день очистити обличчя і нанести нову порцію крему. Крем у косметичці має бути не один, а, як мінімум, три – з них два для обличчя (денний та нічний) і один для очей. Не забувайте використовувати маски і сироватки.

2. Доглядати потрібно не тільки за обличчям та шиєю, але й за зоною декольте, зовнішньою поверхню кистей рук і т.д. Недостатньо мати просто універсальний крем для всіх частин тіла (зволоження або живлення), необхідні цілеспрямовані засоби проти ознак старіння шкіри, що почали з’являтись.

Коли процес старіння зачіпає не тільки поверхню шкіри, але й її внутрішні шари, на допомогу косметичним засобам мають прийти масаж і гімнастика (фейсбілдінг). Якщо гімнастику обличчя можна робити будь-коли протягом дня, то стимулюючий косметичний масаж роблять ввечері, використовуючи або нічний крем «Омолодження. Мульти-догляд», або крем «Омолодження. Перевага» - його інноваційна формула дозволяє побачити результат уже на другому* тижні використання.

* За даними дослідження споживчого сприйняття № 14-102 за участю 223 жінок.

Категорія: Догляд за шкірою і тілом | Переглядів: 783 | Додав: таня | Теги: догляд за шкірою після 45 років, Особливості догляду за шкірою облич, крем anew, догляд за шкірою | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua