Пт, 29.03.2024, 15:24
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Вересень » 25 » Осінь і косметичні процедури
15:40
Осінь і косметичні процедури

Осінь - дивовижний час року, оспіване не тільки поетами і художниками, а й, уявіть собі, косметологами. Як відповідати стандартам «чудової краси», знають фахівці. Пропонуємо обговорити цю тему.

Осіння пора - вельми сприятливий час року, чи не так? Ще по-літньому тепло, вже немає виснажливої ​​спеки, дме прохолодний освіжаючий вітерець, і це ще не холодні листопадові вітри, коли зима «не за горами». Зів'яли кольорові килими лугів, замість них залишилася тільки малахітово-зелена трава, яка буває тільки ранньої осені. Одним словом, «очей зачарування», як сказав поет.

Після спекотного і спекотного літа осінь - найбільш відповідний час для оздоровчих і омолоджуючих процедур. Вони просто необхідні кожній жінці, незалежно від того, як і де вона провела літо. Відпочинок позаду, саме час зайнятися собою, привести в порядок шкіру, волосся і нігті. Все вимагає негайної «осінньої турботи»: харчування, зволоження та відновлення водно-ліпідного балансу.
Осінь: саме час зайнятися собою!

На зміни навколишнього середовища і різкий перепад температур в першу чергу реагує шкіра. Вона втрачає вологу, виглядає роздратованою, загострюються хронічні шкірні проблеми. Теплий одяг не дозволяє шкірі дихати, це призводить до втрати її тонусу. А центральне опалення в квартирах та службових приміщеннях, де повітря надзвичайно пересушене, порушує водне рівновагу.

Що фахівці можуть запропонувати жінкам для оздоровлення шкіри? Для збезводненої і пересушеної шкіри добре підійдуть наступні процедури.

     Гідротерапія у вигляді теплих, холодних, нейтральних або гарячих ванночок з додаванням різних корисних добавок, ефірних масел і трав. Ванночка допомагає розслабитися, справляє стимулювальний ефект і підвищують імунний захист.

     Масаж із застосуванням активних сироваток активізує обмінні процеси в дермі і прискорює регенерацію тканин.

     Мікротокова терапія - це фізіотерапевтична процедура, заснована на впливі слабкого імпульсного електричного струму. Чудово підходить для скорочення зморшок, лікування гіперпігментації і вугрової висипки. Підсилює тканинний метаболізм, вироблення колагену і еластину, а також здатність клітин до відновлення.

     Ультразвукова чистка обличчя допомагає глибоко і ефективно очистити шкірні пори, а ультразвуковий мікромасаж стимулює регенеративні процеси і активізує кровообіг.

     Мезотерапія - це ін'єкційна методика, яка заснована на введенні лікувального вітамінного коктейлю в шкіру на глибину до 3 мм. Мезотерапія в стані коригувати весь спектр естетичних проблем, підходить для жирної і пористої, сухої і збезводненої шкіри. Ефективно впливає на шкіру, піддану віковим змінам, усуває ділянки гіперпігментації, друге підборіддя, целюліт, рубці різного походження та розтяжки.

     Біоревіталізація - це різновид мезотерапії, і восени вона особливо актуальна. Ін'єкційне застосування гіалуронової кислоти зволожує, тонізує і насичує шкіру вологою, дає чудовий ефект омолодження.

     Пілінг - процедура очищення шкіри, яка допомагає усунути всі нерівності і дрібні зморшки. Пілінг може бути поверхневим, для додання чистоти і блиску, або глибоким і ретельним очищенням - для стимуляції регенеративних властивостей шкіри. З метою профілактики старіння шкіри і корекції вікових дефектів пілінг є вельми корисною процедурою.

     Мікродермабразія - метод омолодження шкіри обличчя, що допомагає вирішити різні проблеми. Ця малотравматичная і практично безболісна процедура проводиться без анестезії і може поєднуватися з різними видами пілінгу. Вплив микродермабразии набагато сильніше, ніж пілінг фруктовими кислотами. В спектр застосування микродермабразии входить усунення дрібних зморшок, віковій в'ялості шкіри, видалення і коригування поствугрових, післяопераційних рубців і шрамів.

     Антіпігментаціонная мезотерапія допомагає усунути надмірну кількість скупчився пігменту і дозволяє надати шкірі красивий і рівномірний відтінок.

     Лазерна шліфовка шкіри завдяки фізичним властивостям ультразвуку видаляє верхній ороговілий шар шкіри, робить її більш гладкою і усуває дрібні рубчики і зморшки.

Вересень - зручний час для догляду за обличчям і тілом

Осінь і косметичні процедуриСледует пам'ятати, що деякі процедури по догляду за шкірою обличчя та тіла взагалі влітку не виконуються, оскільки малоефективні в сонячний час року, а ще - щоб уникнути виникнення небажаних реакцій. Як відомо, в осінній час регенеративні процеси, що відбуваються в шкірних покривах, дещо сповільнюються. Крім цього, в жовтні і листопаді помітно падає активність ультрафіолетових променів, що допоможе провести омолоджуючі процедури з максимальною ефективністю. Саме в цей період рекомендується зайнятися видаленням різних доброякісних шкірних новоутворень, приміром, папілом, кератом і судинних зірочок. Осінь - саме зручне і безпечне час для омолоджуючих процедур, адже всі супутні процедурам неприємні моменти можна приховати під одягом.
Домашній догляд

Натуральна професійна косметика для домашнього застосування на основі різних природних компонентів допомагає оздоровити і оживити шкіру, забезпечує їй потрібний тонус і гарантовано справляється з проблемою глибокого зволоження.

Для щоденного догляду підходять живильні, зволожуючі креми і маски з маслом цитрусових, каріте, екстрактом плюща або кінського каштана. Рекомендовані компреси і ванночки з пептидним комплексом на основі морських водоростей, ефірних масел, наприклад, з розмарином або фенхелем. Саме час для пілінгу, масок з фруктовими кислотами і скрабів з дарами моря. Вони делікатно звільняють шкіру від верхніх ороговілих частинок епідермісу, завдяки дрібним абразивним елементам глибоко очищають шкірні пори, підвищують еластичність шкіри, активізують відновлювальні процеси. Це допоможе зробити шкіру обличчя, тіла, рук і ніг доглянутою і шовковистою. Слід пам'ятати, що разом з сонячними літніми днями пройшов час крему з легкої текстурою: восени бажано користуватися кремом густий структури з амінокислотами і вітамінами.


джерело
Medkrug.ru

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 777 | Додав: таня | Теги: Осінь і косметичні процедури | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua