Чт, 25.04.2024, 22:22
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2015 » Квітень » 17 » Нова серія AVON NUTRAEFFECTS
17:32
Нова серія AVON NUTRAEFFECTS

У чому секрет насіння?

ВІДКРИТТЯ РОКУ ВІД AVON* – КРЕМ З НАСІННЯМ ЧІА
НАСІННЯ ЧІА Є ОДНИМ З НАЙСТАРІШИХ У СВІТІ ДЖЕРЕЛОМ ЖИВЛЕННЯ. Є згадки, що стародавні цивілізації ацтеків і майя цінували крихітне насіння чіа та його чудові живильні властивості вище, ніж золото.
НАСІННЯ ЧІА БАГАТЕ НА ВІТАМІНИ ТА АНТИОКСИДАНТИ. Омега-3 допомагають шкірі утримувати вологу, а антиоксиданти – захистити клітини шкіри від процесів окислення і старіння.
НАСІННЯ ЧІА ЗДАТНЕ УТРИМУВАТИ В 12 РАЗІВ БІЛЬШЕ ВОДИ, НІЖ ЙОГО ВЛАСНА ВАГА. Ідеально для зволоження! Ця дивовижна властивість була використана в засобах лінії «Зволоження», яка сприяє тривалому зволоженню шкіри і запобігає її пересиханню. Усього через один тиждень1 шкіра виглядає гладенькою, свіжою, інтенсивно зволоженою.


 

     Формула кремів лінії «Баланс»
з екстрактом насіння чіа і матуючою пудрою допомагає зменшити надлишковий шкірний жир та підтримувати зволоження сухих зон шкіри. У результаті шкіра набуває матовий тон, без жирного блиску до 12 годин2.


НАСІННЯ СТРЕЛІЦІЇ – ПРИРОДНЕ ДЖЕРЕЛО КОРИСНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ СЯЙВА ШКІРИ. Насіння стреліції містить речовини, що сповільнюють утворення меланіну в клітинах шкіри. Це сприяє зменшенню гіперпігментації, робить шкіру сяючою і м’якою. Екстракт цього насіння застосовано в кремах лінії «Сяйво», які допомагають вирівняти тон шкіри, усунути тьмяність, зменшити прояви пігментних плям і надати здорове сяйво. Через 2 тижні3 шкіра стає гладенькою і сяючою на вигляд.


НАСІННЯ ГРАНАТА – СПРАВЖНІЙ ЕЛІКСИР МОЛОДОСТІ, СТВОРЕНИЙ ПРИРОДОЮ. Воно деактивує ферменти в шкірі, які руйнують клітини та призводять до передчасного старіння. Також містить високу концентрацію поліфенолів, які є потужними антиоксидантами. Засоби лінії «Антивіковий догляд» з екстрактом насіння граната сприяють відновленню клітин шкіри, допомагають усунути зовнішні прояви старіння. Уже через 2 тижні4 зморшки стають менш помітними, шкіра виглядає більш молодою, пружною і оновленою.


МИЛЬНІ ГОРІХИ ПОЗБАВЛЕНІ НЕДОЛІКІВ ЗВИЧАЙНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ВМИВАННЯ. Мильний горіх прекрасно очищує шкіру від надлишків шкірного сала, бруду, не порушуючи при цьому кислотно-лужний баланс. Він має здатність пом’якшувати поверхню шкіри. Саме тому очищувальні засоби з екстрактом мильних горіхів делікатно видаляють забруднення, не порушують природного pH балансу шкіри і не пересушують її.

 

* Серед косметичних засобів AVON. Під відкриттям року розуміється вперше у 2015 році використання екстракту насіння чіа у складі кремів серії NutraEffects, окрім тонуючих кремів ВВ «Досконалість»
1 За даними досліджень споживчого сприйняття №11-190 за участю 118 жінок, №14-015 за участю 131 жінки.
2 За даними досліджень споживчого сприйняття №13-011 за участю 56 жінок, №13-012 за участю115 жінок.
3 За даними дослідження споживчого сприйняття 14-025 і 14-026 за участю 140 жінок.
4 За даними дослідження споживчого сприйняття№11-040 за участю 120 жінок.
СПРОБУЙ ПЕРШОЮ НОВІ ЗАСОБИ
ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ AVON NUTRAEFFECTS ТА
ПЕРЕКОНАЙСЯ НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ У ЇХ ЕФЕКТИВНОСТІ

 

 

 

Переглядів: 750 | Додав: таня | Теги: Нова серія AVON NUTRAEFFECTS | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua