Сб, 27.04.2024, 06:42
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Вересень » 24 » Нічна маска для обличчя працює, поки ти спиш.
19:39
Нічна маска для обличчя працює, поки ти спиш.

Літні місяці вже позаду, але хто сказав, що осінь – час сумувати?
Навпаки, тепер у Тебе є більше часу на себе.
Присвяти декілька прохолодних вечорів догляду за собою.
Скористайся простими порадами від beauty-експертів компанії Avon
та будь неперевершеною завжди!


 

«З віком у будь-якій шкірі відбуваються значні зміни, що зумолені:

зменшенням кількості гіалуронової кислоти, яка відповідає за утримання вологи у дермі,

погіршенням структури найважливіших білків шкіри: колагену та еластину, які відповідають за пружність шкіри та збереження овалу обличчя.

Тому для поліпшення стану шкіри та збереження її молодості необхідно проводити різні ліфтингові (для підтяжки овалу обличчя) процедури. Відтепер їх можна проводити не лише в салонах, але і в домашніх умовах.
Новий косметичний засіб – нічна маска для обличчя «Інтенсивне зволоження» – освіжає і зволожує шкіру, сприяє нормалізації обмінних процесів, значно покращує овал обличчя, підтягуючи його.
До складу нового засобу введена досить велика кількість мікрокапсульованих компонентів, які мають живильну, зволожувальну та потужну ліфтингову дію на шкіру. Гіалуронова кислота, манітол чудово зволожують шкіру, лецитин і масло ши її живлять, фітол, фосфоліпіди, сфінголіпіди впливають як на якість шкіри, так і на відновлення її структурних білків: колагену та еластину. У результаті розгладжуються дрібні зморшки і здійснюється ліфтинговий ефект. Новий продукт є гіпоалергенним і добре себе зарекомендував на косметичному ринку, створюючи альтернативу ліфтінговим процедурам, що проводяться в салонах.»

Нічна маска – новинка косметології останніх років, що чудово зарекомендувала свою ефективність і стає все більш популярним трендом. Тепер і клієнти Avon мають можливість насолоджуватися дією такого засобу.
Що таке нічна маска?
Нічна маска – це маска, що наноситься за 30-60 хвилин перед сном на всю ніч і змивається зранку. Основне завдання нічної маски – це зволожити шкіру, а разом з цим підживити, зміцнити і наповнити здоровим сяйвом.

Маска наноситься після щоденного нічного крему чи сироватки, адже вона діє як каталізатор, глибоко проникаючи в тканини дерми. Сама по собі нічна маска менш ефективна. Рекомендується використовувати 1-3 рази на тиждень, залежно від потреб шкіри.
Чим нічна маска відрізняється від нічного крему або звичайної маски для обличчя?
Нічна маска – це спеціальний догляд, що задовольняє базову потребу шкіри у зволоженні (незалежно від її типу і віку) та забезпечує швидкий видимий результат. Її не потрібно використовувати тривалими курсами, як звичайну маску, вона наноситься за потреби. Має легку текстуру, що швидко вбирається і не забиває пори.

Нічний крем – це регулярний щоденний догляд, який відповідає конкретним потребам шкіри відповідно до її типу і віку.

Звичайна маска – це також спеціальний догляд, але він спрямований на вирішення конкретних потреб шкіри залежно від її типу та віку. Наприклад, як і нічний крем, звичайна маска для молодої комбінованої шкіри насамперед має добре матувати, а для зрілої сухої – зміцнювати і живити. Звичайна маска наноситься на 10-15 хвилин, потім змивається. Оскільки тривалість дії маски на шкіру обмежена, її результат проявляється поступово. Маска може мати різну текстуру, переважно насичену, і використовується до чи замість щоденного крему.
Які переваги нічної маски?
Нічна маска є універсальним зволожувальним засобом і підходить для догляду за шкірою будь-якого типу, віку та в будь-яку пору року:
 

Забезпечує глибоке зволоження, що завжди є необхідним доглядом для шкіри;

Має гелеву текстуру, що є достатньо легкою для жирною шкіри і достатньо живильною для сухої, не обтяжує шкіру і швидко вбирається без жирної плівки;

Діє максимально ефективно: ніч вважається оптимальним часом для догляду за шкірою, адже відновлення клітин активізується між 23-ою і 5-ою годинами, м’язи обличчя розслаблені, а зовнішні негативні фактори не заважають процесам живлення шкіри;

Дає миттєвий результат і використовується тоді, коли необхідно: стан шкіри сам «підкаже», скільки і як часто потрібно використовувати маску.

Якщо немає часу чи можливості чекати півгодини з маскою для обличчя, а свіжа та сяюча шкіра потрібна вже зараз, то нічна маска – просто рятівник для Тебе. Унікальний спосіб застосування (нанести на ніч і змити тільки зранку), формула для миттєвого інтенсивного зволоження, оптимальна гелева текстура – усі ці переваги роблять нічну маску не просто хорошим засобом для догляду за шкірою, але й персональним чудом для Твоєї шкіри!
 
Категорія: Догляд за шкірою і тілом | Переглядів: 861 | Додав: таня | Теги: Нічна маска для обличчя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua