Чт, 25.04.2024, 23:10
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2016 » Червень » 9 » Лінія Anew «ЗАРЯД ЕНЕРГІЇ»: комплексний догляд за шкірою обличчя після 25
22:39
Лінія Anew «ЗАРЯД ЕНЕРГІЇ»: комплексний догляд за шкірою обличчя після 25

Прості кроки на шляху до ідеальної шкіри.

 

На догляд за шкірою обличчя після 25 років впливає кілька факторів: активний ритм життя, недосипання, шкідливий вплив навколишнього середовища, перші зморшки. Оновлена лінія Anew «Заряд енергії» розроблена з урахуванням цих потреб. Засоби лінії містять комплекс Perfect-Cell [протеїни шовку + кератин]. Він впливає на стан шкіри і її зовнішній вигляд, допомагає повернути сяйво, зменшити пори і скоротити зморшки, покращити текстуру і тон. Кожен із кремів працює на те, щоб Твоя шкіра була красивою за будь-якого ритму життя і зберегла свій молодий вигляд надовго.


 
 
Основа догляду за шкірою в будь-якому віці – це добре зволоження, а також захист від ультрафіолету. Зволожувальний крем після 25 років стає особливо потрібним, адже втрата вологи сприяє появі зморщок. Ми рекомендуємо використовувати Денний крем для обличчя «Заряд Енергії. Досконалість SPF 25» (50 мл). Він дозволяє шкірі виглядати свіжою і оновленою, приховує перші дрібні зморшки, звужує пори, дарує природне сяйво. Високий сонцезахисний фільтр SPF 25 Підходить для всіх типів шкіри Дерматологічно протестований Не сприяє утворенню комедонів Швидко вбирається
Ще одним ключиком до красивої шкіри є достатнє живлення. Для цього ідеально підходять нічні процедури, адже саме вночі відновлювальні процеси в організ�і найбільш активні. Наприклад, Нічний крем для обличчя «Заряд енергії. Досконалість» (50 мл) дарує шкірі свіжий вигляд, як після повноцінного сну.
У результаті шкіра виглядає oновленою і гладенькою.
 
  • Підходить для всіх типів шкіри
  • Дерматологічно протестований
  • Не сприяє утворенню комедонів
  • Швидко вбирається
Крем для повік – обов'язкова складова догляду за шкірою після 25, щоб запобігти сухості і втраті еластичності. Крем для шкіри навколо очей «Заряд енергії. Досконалість» (15 мл) забезпечує тривале зволоження, помітно зменшує припухлості і темні кола під очима. Перевірений офтальмологами. До речі, щоб додатково захистити шкіру очей від завчасного старіння, завжди носи сонцезахисні окуляри в сонячну погоду, як влітку, так і в будь-яку пору року.

 

Категорія: Догляд за шкірою і тілом | Переглядів: 632 | Додав: таня | Теги: Лінія Anew «ЗАРЯД ЕНЕРГІЇ»: комплек | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua