Пт, 19.04.2024, 19:57
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Липень » 19 » Косметологія: що не можна робити влітку?
18:17
Косметологія: що не можна робити влітку?

Літо - пора відпусток, коли кожна жінка намагається приділити максимум уваги догляду за собою і бути чарівною. Які косметологічні процедури не слід проводити в літній час?

Косметологія: що не можна робити влітку? Літо - пора відпусток, коли кожна жінка намагається приділити максимум уваги догляду за собою. Що й казати, протягом року не завжди вистачає часу на відвідування салонів краси, і тепер так хочеться вразити близьких і колег своєю свіжістю і відпочив виглядом. Правда, тут важливо не переборщити, далеко не всі косметологічні процедури гарні для літнього сезону.

Всі сезонні застереження косметологів пов'язані, в першу чергу, з підвищеною сонячною активністю. Більшість салонних процедур не рекомендується унаслідок того, що шкіра після них стає ніжною і надто вразливою перед дією ультрафіолетових променів, а оскільки влітку від сонця не сховаєшся, деякі маніпуляції можуть призводити до небажаних результатів - гіперпігментації, опіків, рубців, надмірної сухості і чутливості шкіри .

1.Пілінг і дермабразія - процедури, під час яких видаляється частина ороговілих клітин епідермісу. Оскільки захисний шар шкіри тоншає, вона стає надмірно чутливою і схильною гіперпігментації. Навіть легкий поверхневий пілінг може залишити після себе пігментні цятки, тому якщо вже без нього не обійтися, після процедури необхідно використовувати сонцезахисний крем з високим ступенем захисту і уникати засмаги протягом 5-6 днів. Серединний і глибокий пілінг, а також дермабразія категорично протипоказані в літні місяці, вони здатні спотворити обличчя, залишивши після себе рубці, шрами, глибоку гіперпігментацію.

2.Чістка особи в літній час - процедура невдячна. Підвищена пото-, а також салоотделение, запиленість повітря швидко призводять до забруднення шкіри, закупорці шкірних пор і розвитку запалення. Людям з сухою шкірою рекомендується зовсім відмовитися від чисток в літній час. Але як бути тим, хто без чистки не може жити? У цьому випадку косметологи використовують найменш травматичну ультразвукову чистку обличчя, оскільки ручна чистка крім усього іншого може призводити до появи пігментних плям.

3.Отбеліваніе шкіри також знаходиться під забороною в літні місяці. Процедура це складна, подразумевающая багаторазове видалення ороговілих шарів епідермісу, що в умовах надмірної інсоляції призводить до опіків і гіперпігментації. Навіть до домашніх відбілюючим маскам в літній час варто ставитися з обережністю. Після полуничних, огірковим, малинових та інших ягідних масок слід уникати сонячних променів як мінімум протягом 2-3 днів.

4.Удаленіе будь-яких новоутворень шкіри, судинних зірочок, родимок, папілом, кератом в літній час не проводиться. Сама по собі процедура не принесе шкоди, але на місці одного косметичного дефекту може утворитися другий, і там, де темніла маленька родимка, красуватиметься велике пігментну пляму.

5.Лазерние косметологічні процедури через загрозу запальних ускладнень і гіперпігментації також небажані влітку.

6.Косметологія: що не можна робити влітку? Фотоепіляція і фотоомолодження, коли шкіра потребує надійного захисту від сонячних променів, в період активної інсоляції під забороною, як і будь-які інші світлові процедури.

7.Косметіческій масаж, Шіродара та інші процедури з використанням олії на тлі посиленого в літній час салоотделенія, будуть сприяти забрудненню пор шкіри, тому від них варто відмовитися.

8.Горячіе обгортання влітку створюють надмірне навантаження на серцево - судинну систему, тому, тим, хто має проблеми зі здоров'ям, вони категорично заборонені.

9.Ін'екціі краси в літній часом не протипоказані, але фахівці стверджують, що під сонячними променями, ботулотоксин і гіалуронова кислота виводяться зі шкіри швидше, а значить, якщо планується пляжний відпочинок, контурну пластику і ботокс краще відкласти на період після відпустки. Якщо все ж бажання бути красивою сильніше застереження, рекомендуємо протягом декількох днів після процедури використовувати «щільний» захисний крем.

10.Тем, хто вирішив використовувати відпускний час для ліпосакції, необхідно знати, що після цієї процедури довгий час на шкірі будуть залишатися синці, а під час відновлювального періоду потрібно носити компресійний трикотаж. Погодьтеся, влітку це не дуже до речі.

11.Летом слід переглянути домашні способи догляду за шкірою. Не рекомендується використовувати спиртової тонік, очищати шкіру скрабом, застосовувати жирний живильний крем і декоративну косметику з щільною текстурою. Влітку шкіра вимагає активного насичення вологою, тому засоби догляду за нею повинні бути легкими, повітряними і зволожуючими.

Всі літні косметологічні процедури спрямовані на захист шкіри, її зволоження і насичення вітамінами. Різні маски для обличчя, мезотерапія, холодні обгортання і, головне, використання сонцезахисних засобів з SPF, допоможуть зберегти шкіру здоровою, подарують їй свіжість і сяйво.



джерело
Medkrug.ru

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 918 | Додав: таня | Теги: Косметологія: що не можна робити вл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua