Чт, 25.04.2024, 10:50
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Червень » 11 » Хочеш позбутися вугрів?
09:39
Хочеш позбутися вугрів?

ПРОБЛЕМА: вугри або акне з'являються, коли волосяні фолікули на шкірі закупорюються виділеннями сальних залоз і відмерлими клітинами шкіри. Вугрі вражає чоловіків і жінок у віці і часто має генетичний характер. Вугрі можуть з'являтися на обличчі, спині, грудях і передпліччі.

Легкий і середній ступеня тяжкості вугрової висипки вимагають ретельного і регулярного догляду за шкірою спеціально підібраними засобами. Якщо ж поліпшення не спостерігається, необхідно звернутися до лікаря за кваліфікованою допомогою.

 


РІШЕННЯ: кошти Blemish Clearing на основі технології Blemish-busting, що бореться з вуграми, містять саліцилову кислоту і екстракт паростків пшениці. Очищають шкіру від акне і запобігають появі нових висипань, НЕ пересушує шкіру.

Активні інгредієнти лінії:

Екстракт паростків пшениці - містить у великій кількості вітаміни групи В і вітамін Е, які необхідні для обмінних процесів в шкірі; пом'якшує і робить шкіру гладкою на дотик, володіє властивостями, що відновлюють.

Токоферол (вітамін Е) - перешкоджає старінню шкіри і утворення пігментних плям, регулює обмін білків, жирів і вуглеводів.

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 640 | Додав: таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua