Ср, 24.04.2024, 17:20
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Липень » 19 » Якщо ви плакали: як позбутися слідів сліз
18:08
Якщо ви плакали: як позбутися слідів сліз

Іноді після півгодини ридань обличчя виглядає чужим і страшним, а треба швидко привести його в порядок. Розповідаємо, як зробити це швидко підручними засобами.

Жінки плачуть. (Чоловіки теж, але набагато рідше і не так інтенсивно і самозабутньо, як жінки.) Неприємності у відносинах, проблеми на роботі, немає сил на репетущих дітей, ПМС і сотня інших причин.

Якщо ви хотіли б навчитися не плакати, це не до нас. Ми вважаємо, що плакати корисно (втім, всі психологи з нами згодні). За допомогою сліз ми знижуємо рівень адреналіну і кортизолу, гормонів стресу, і тим самим розслабляємося і отримуємо довгоочікуване умиротворення.

Але, відплакавши, жінка виявляє, що кожна сльозинка залишила на обличчі відбиток: опухлі червоні очі не додають своїй власниці шарму і ніжності. Замазувати тональними засобами сліди сліз марно. Що ж робити, якщо потрібно якнайшвидше привести себе у форму і йти на роботу, в гості чи просто на вулицю?


Зверніться по допомогу до кухні!

вам знадобляться
миска
холодна вода
кубики льоду
Шматочок м'якої тканини
Молоко
ватяні кульки
Чайні пакетики (невикористані)
серветки
огірок
Картопля
Додатково: дріжджова косметика, очні краплі, жовтий консилер.


холод

Наповніть невелику миску холодною водою до половини, киньте у воду кілька кубиків льоду. Візьміть шматочок м'якої тканини, занурте в крижану воду і прикладіть до закритих опухлим століттям. Загальний час процедури - приблизно п'ять хвилин. Тканина необхідно охолоджувати у воді по мірі її нагрівання.

Холод зменшить пухлина і почервоніння.

Інший спосіб зняти опухлість за допомогою льоду - масажувати пальцями, змоченими у крижаній воді, повіки. Почати потрібно з внутрішнього куточка і поступово, здійснюючи кругові рухи, рухатися до зовнішнього куточка. Те ж саме можна робити, взявши в руки крижані кубики. Міняйте їх на нові у міру танення.

Молоко

Наступний крок - позбутися від страшних темних кіл під очима. Для цього потрібні ватяні кульки і молоко. Налийте молоко в чашку. Занурте два великих ватних кульки в молоко і прикладіть до закритих очей. Спокійно полежте з молочними компресами кілька хвилин. Час від часу можете викидати кульки і брати нові.

Чайні пакетики

Якщо ви плакали: як позбутися слідів слезПонадобятся пакетики із зеленим чаєм. Поки ви проводите перший дві процедури, занурте два чайних пакетика в крижану воду. (Навіть можна покласти їх просто в чашку з льодом: лід поступово розтане, і пакетики наситяться холодною водою.)

Прикладіть пакетики до закритих очей на десять хвилин. Полежіть спокійно і розслаблено.

Цей спосіб відновлює кровообіг у віках і області навколо очей, прибирає припухлість.

Огірки або картопля

Спосіб старий, перевірений часом і мільйонами плачуть жінок.

Візьміть свіжий огірок або свіжу картоплину. Наріжте тонкими кружечками. Прикладіть до очей на десять-п'ятнадцять хвилин. Кожні п'ять хвилин рекомендується міняти старі кружечка на нові.


косметичне

Щоб довершити образ свіжою і ніколи не плаче жінки, ви можете використовувати дріжджову сироватку (якщо така у вас є). Нанесіть її на повіки на десять хвилин - вона добре прибирає червоність.

Червоність з білків приберуть будь судинозвужувальні очні краплі. Однієї-двох крапель в кожне око буде більш ніж достатньо.



І фінальний штрих - декоративна косметика. Замазувати червоність будь-яким засобом, крім жовтого, безглуздо - почервоніння стане помітнішою. Тому якщо у вас в косметичці живе жовтий консилер або коректор, ваше щастя. Він замаскує червоний ніс і залишки червоності навколо очей.

Якщо ви плакали, а важливий захід, який ви не можете прогуляти, відбудеться лише наступного дня, вам пощастило. Сон змиє останні сліди сліз. Тільки подбайте про те, щоб голова на цей раз лежала вище - так, щоб випита напередодні ввечері рідина не додала особі набряклості.



джерело
Medkrug.ru

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 1347 | Додав: таня | Теги: Якщо ви плакали: як позбутися сліді | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua