Ср, 24.04.2024, 13:41
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Липень » 19 » Як зберігати косметику: термін придатності і правила догляду
17:54
Як зберігати косметику: термін придатності і правила догляду

Чи є у вас косметика? Навіть якщо ви скажете «ні», ми з вами поспорим: гигенические помада і крем для рук є навіть у ідейної супротивниці макіяжу. Зазвичай же косметичка, та ще й не одна, - неодмінний атрибут сучасної жінки. І чим багатша вік прекрасної леді, тим ретельніше підбирається вміст косметички і тим більше засобів для догляду за шкірою з'являється на поличці у ванній. Як зберігати косметику, де зберігати косметику, як продовжити термін її придатності, щоб вона продовжувала приносити максимальну користь і ні в якому разі не шкодила?

Навіщо і як зберігати косметику:

Купуючи косметичний засіб, будь то сироватка, коректор або звичайний зволожуючий крем (навіть банальний «Дитячий»), звертайте увагу на дату його виготовлення і термін зберігання в закритому вигляді. Косметичні засоби поміщають в баночки, тюбики і флакони в умовах вакууму, оскільки навіть мала кількість кисню швидко руйнує багато чутливі до нього компоненти. Тому якщо ви не збираєтеся почати використовувати засіб найближчим часом, порахуйте, скільки часу ви зможете зберігати його запечатаним. Європейські стандарти якості дозволяють тримати косметику невідкритої не менше трьох років, проте це стосується тільки тих коштів, які приготовлені з використанням консервантів. Набирає популярність свіжа косметика ручної роботи може зберігатися дуже недовго, буквально місяць, і цілком можливо, що починати використовувати її потрібно відразу ж після покупки. Правда, і продаються такі засоби звичайно в упаковках зовсім невеликої ємності.

Крім терміну зберігання косметики в нерозпечатаному вигляді дуже важливо знати, скільки часу ви можете користуватися засобом з моменту його першого контакту з повітрям. Добре, якщо ви будете знати місяць (день), коли вам потрібно замінити крем або олівець на новий, але в цілому, якщо на упаковці не вказано іншого, існують загальні терміни зберігання косметичних засобів після розпаковування.


Туш для вій після розтину зберігається не більше півроку. На жаль, цей продукт дуже недовговічний. Навіть якщо туш не стала лягати на вії гірше, через шість місяців з початку використання вона містить величезну кількість бактерій і може викликати різні захворювання очей.

Олівці для брів і очей зберігаються по три роки. Щоправда, стосується це тільки косметики, у якості якої ви впевнені. З чого зроблені ринкові засоби, не знає ніхто, крім їх виробників, тому ми наполегливо рекомендуємо не купувати косметику на базарах, на вулиці і в сумнівних підвальчиках.

Рідким підведенням можна користуватися так само, як і тушшю, не більше півроку.

Сухі тіні зберігаються три роки, жирні - два, але пензлик, якій ви наносите ті й інші, потрібно міняти не рідше разу на місяць, а раз на тиждень стерилізувати (досить пари хвилин кип'ятіння в склянці води в мікрохвильовій печі).

Блиск для губ і помада можуть служити вам два роки, олівець / контур для губ - на рік довше.

Коректор, тональна основа (вона ж - праймер) у відкритому вигляді зберігаються півтора року, але тільки за умови, що ви ніколи не залазите в баночку пальцями. Праймер на масляній основі протримається рік, а пудра - від року до двох, залежно від її складу.

Рум'яна будуть освіжати ваші щічки протягом трьох років.

Крем, сироватка, гель та інші рідкі засоби зберігаються у відкритій упаковці не більше року, а найчастіше - всього шість місяців.


Засоби по догляду за шкірою навколо очей вкрай чутливі до зовнішнього впливу - їх потрібно використовувати за п'ять місяців з моменту розпаковування.


Фарбу для волосся можна використовувати тільки один раз, відразу після розтину, інакше результат може виявитися непередбачуваним.


Сонцезахисні креми і молочко потрібно використовувати за один сезон, після цього вони безжалісно викидаються.


Мило, шампунь, бальзам для волосся, гель для душу та інше у відкритому вигляді зберігаються два роки.

Лак для нігтів потрібно викидати через рік після першого розкриття флакона.


Парфуми та дезодоранти прослужать вам три роки.

Де зберігати косметику

Косметика зазвичай зберігається при кімнатній температурі подалі від сонячних променів і джерел вологи. Інше може бути вказано на упаковці, тому привчіть себе читати весь дрібний шрифт на коробочках і баночках.

Правила покупки і використання косметики

Де зберігати косметику: поради та рекомендацііНікогда не купуйте косметику, яка була розкрита ні при вас. Ви не знаєте, коли її відкрили і скільки часу залишилося до закінчення терміну придатності.

По можливості купуйте креми та інші засоби не в баночках, а в тюбиках. Тюбик з крихітним отвором пропускає менше повітря і бруду, а засіб в баночці активно контактує не тільки з киснем, а й з усім, що витає в повітрі.

Якщо вам потрібно засіб саме в баночці, кожен раз зачерпуйте порцію крему лопаткою. Підійдуть як спеціальні косметичні ложечки, так і будь-які пристосування, які ви можете стерилізувати: палички від ліків, пластикові палички або ложечки для розмішування чаю.

Приберіть всю косметику, крім засобів по догляду за волоссям і тілом, з ванної кімнати. Вологість і спека ванній швидко зіпсують косметику, і ви ризикуєте заробити алергічні реакції і занести в організм інфекцію. Не кажучи вже про те, що зіпсована косметика не принесе вам ніякої користі.

Ретельно і щільно закривайте косметику після використання.

джерело
Medkrug.ru

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 1658 | Додав: таня | Теги: Як зберігати косметику: термін прид, секрети краси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua