Пт, 29.03.2024, 11:42
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Квітень » 27 » Догляд за руками
22:22
Догляд за руками

Турбота про красу жіночих рук не менш важлива, ніж догляд за шкірою обличчя, а манікюр може розповісти про жінку навіть більше, ніж аромат її парфумів. У цій статті ми розкажемо про те, як подарувати рукам салонний догляд не виходячи з дому.

  • 02

    Основа будь-якого манікюру – турбота про нігті та шкіру рук. Починати процедуру догляду слід з надання нігтям потрібної форми. Спочатку підпили нігті з боків, регулюючи ширину нігтя, а потім скорегуй довжину і форму нігтя за допомогою пилочки. Це особливо зручно, якщо у тебе тонкі або ламкі нігті!

  • Найпопулярніші зараз форми нігтів – це «м'який квадрат» і «овал». Спробуй обидва варіанти, щоб зрозуміти який краще підходить саме тобі.

    Порада: після надання нігтям форми, оброби торці нігтів пилочкою для полірування (Тристороння пилочка для нігтів, код 82398). Почни із зернистого боку пилочки та заверши процедуру найбільш гладенькою стороною. В результаті кінчик нігтя повинен сяяти - це дозволить нігтям не чіплятися навіть за найделікатніші тканини.

  • Коли робота з формою нігтя завершена, розпочни процедуру догляду за нігтьовими валиками. Найчастіше нігтьові валики на руках грубішають (особливо у власниць довгих нігтів) і можуть спричиняти незручності, гірші ніж зламаний ніготь.

  • Порада: тут нам знову знадобиться пилочка для нігтів. Не зрізай валики манікюрними ножицями, а спилюй їх. Для цього ідеально підійде Двостороння пилочка для нігтів (код 58129). Руки під час процедури мають бути сухими.

  • Тепер кутикула. Кутикула – це тонка шкіра біля основи нігтя, при нерегулярному догляді вона часто наростає твердою плівкою на ніготь і псує гарний вигляд рук. Нанеси на кутикулу Комплексний засіб для догляду за кутикулою Avon Nail experts (код 52143), зачекай 3-5 хвилин,а а потім акуратно відсунь кутикулу паличкою з твого Манікюрного набору Avon «Нігтики» (код 42424). Процедура не повинна викликати жодних больових відчуттів. Якщо результат не сподобався, змий залишки крему з рук, дочекайся висихання і повтори процедуру.

  • Використовуй лікувальне або базове покриття після завершення манікюру. Якщо твої нігті схильні до розшарування – використовуй Засіб проти розшаровування і ламкості нігтів Nail Experts (код 40393), на ламкі нігті нанось Зміцнюючий засіб для нігтів «Алмазна твердість» (код 10045), якщо ж хочеш мати довгі нігті, то тобі підійде Засіб для зміцнення та росту нігтів «Хороші результати» (код 82081), а для надання здорового блиску нігтям використовуй Зміцнюючий засіб для нігтів «Сяйво перлів» (код 89177).

  • Завжди користуйся кремом для рук після завершення процедури манікюру.

  • Важливо: красу рук потрібно регулярно підтримувати. Використовуй крем для рук щодня, а перед сном нанось на кутикулу спеціальне масло. Використовуй рукавички для манікюру, щоб засіб рівномірно вбирався і не забруднював одяг. Користуйся кремом для кутикули і доглядай за нігтьовими валиками мінімум двічі на тиждень. Проводь процедуру манікюру хоча б 1 раз на тиждень. І пам’ятай, що регулярний догляд дозволить твоїм рукам надовго залишатися красивими.

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 729 | Додав: таня | Теги: Реєстрація в Avon Стати представник, Догляд за руками, консультантом Avon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua