Пт, 19.04.2024, 09:30
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2015 » Серпень » 11 » Дізнайся, чому яскраві червоні губи – надійний спосіб додати собі впевненості
07:05
Дізнайся, чому яскраві червоні губи – надійний спосіб додати собі впевненості

Яскрава посмішка, відкритий вигляд і впевненість у собі – усе це про соковиту червону помаду. Куди б ти не збиралися: чи то на презентацію, коли потрібно трішки сміливості, чи то на прогулянку з кращими подругами – тобі варто перевірити силу помади класичного червоного кольору. Прочитай поради Лоурен Андерсен, офіційного візажиста Avon, яка працює зі світовими зірками, та дізнайся, як правильно вибрати червону помаду.

Усе починається з основи

Для того, щоб передати на губах справжній тон помади, почни з очищення. Найпростіше – це приділити увагу губам під час вмивання обличчя. Підійде будь-який очищувальний засіб, яким ти користуєшся щодня. Потім вирівняй природний тон губ з допомогою тонального крему або коректора. Мені подобається тональний крем для обличчя «Бездоганність» SPF 15 для легкого та рівномірного ефекту.

Підбери свій ідеальний відтінок

Червоний колір не лише дарує ефектний вигляд, а й підкреслює інші риси обличчя. Наприклад, червоний з синім підтоном робить зуби білішими та яскравішими на вигляд. Сині тони нейтралізують жовті, тож червона помада з таким підтоном приховує будь-які жовті плями на зубах. Щоб з’ясувати, чи має червона помада синій підтон, розтушуй її на руці. Вона має стати трохи рожевою.
Помада «Невагомість» у відтінку Червоний тюльпан – мій щоденний варіант для голлівудської посмішки. Цей відтінок підходить для будь-якого кольору шкіри. Незалежно від того, світла чи темна, холодна чи тепла твоя шкіра, ця помада чудово тобі пасуватиме.

Легкий контур не завадить

Користуючись тонким пензликом, ти зможеш контролювати інтенсивність кольору, форму і точність нанесення. Лінія по контуру губ забезпечує не лише точний контур, а й допоможе кольору триматися довше. Впевнена, як тільки ти отримаєш перші компліменти про свої спокусливі красиві вуста, то більше ніколи не будеш уникати червоної помади.

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 654 | Додав: таня | Теги: Підбери свій ідеальний відтінок пом | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua