Сб, 20.04.2024, 08:43
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Грудень » 7 » аромат Christian Lacroix AMBRE
13:45
аромат Christian Lacroix AMBRE

Виняткова розкіш бурштину

Учому секрет нового аромату?

Спробуйте новий п'янкий аромат Christian Lacroix AMBRE, що пробуджує почуття і фантазії. Це жіночний і в той же час дуже сучасний парфум.

Основні ноти аромату;

Італійський мандарин

Ефірне масло італійського мандарина займає дуже важливе місце в парфумерії. Воно є одним з кращих додатків до квіткових композицій. Позитивний і чуттєвий аромат ефіру італійського мандарина можна охарактеризувати як солодкий, фруктово-цитрусовий, з легкими квітковими обертонами, утихомирюючий і заспокійливий, дуже підходящий для фантазійних парфумерних композицій.

Абсолю рози

Широко відома троянда Сентіфолія - королева троянд - росте в прованському місті Грасс. Ефірного масла троянди Сентіфоліі не буває, з неї можна отримати «абсолю» - це остання квінтесенція квітки. Вся парфумерна продукція світу, яка має право називатися справжніми парфумами, включає до складу своїх композицій цей шалено дорогий компонент

Рідкий карамельний бурштин

Цей завершальний акорд випромінює багатство і розкіш. Янтар, теплий і спокусливий аромат, у поєднанні з багатою, рідкою карамеллю додають солодку чуттєвість аромату. Це поєднання дарує аромату чарівність і привабливість

Christian Lacroix (Крістіан Лакруа) – французький бренд одягу від кутюр, названий на честь свого засновника. Будинок моди здобув популярність завдяки підкреслено розкішному стилю.

У 1987 році Крістіан отримав престижну премію CFDA як найвпливовіший дизайнер року. У тому ж році він вирішив створити свій власний будинок моди, і вже у 1988 році випустив першу колекцію одягу Christian Lacroix. Джерелом натхнення для Лакруа у різний час служили Схід, епоха Середньовіччя, і період правління Наполеона.

Розмаїття фарб – ось що вирізняє всі колекції Christian Lacroix від будь-якого іншого бренду. Christian Lacroix вдається так поєднати червоний та зелений, пурпурний та золотий, а також інші, здавалося б, абсолютно непоєднувані один з одним кольори, що здається, ніби ці кольори створені один для одного.

ГОНОРІН БЛАН-ПАРФУМЕР АРОМАТУ

Створенням цього парфумерного шедевра займалася Гонорін Блан – відомий парфумер компанії Firmenich (зараз входить у творчий колектив цієї парфумерної компанії в офісі в Нью-Йорку). Гонорін здобула освіту у Міжнародному Інституті Парфумерії у Франції (ISIPCA).

Категорія: Новини avon | Переглядів: 678 | Додав: таня | Теги: аромат Christian Lacroix AMBRE | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua