Чт, 25.04.2024, 19:58
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2015 » Серпень » 21 » Anew Celluvive Complex проти старіння шкіри
10:08
Anew Celluvive Complex проти старіння шкіри

Новий початок з Anew: Celluvive Complex проти старіння шкіри, що відновлює зів’ялу троянду

На фотографії ти бачиш троянду без води, троянду з водою і троянду з розчином води і Celluvive Complex – нового комплексу для антивікового догляду за шкірою від Avon. Після 24 годин квітка з розчином води і Celluvive Complex виглядає відновленою! Секрет – в інноваційній формулі з Celluvive Complex, яку містить оновлена лінія ANEW Ultimate.

Багато жінок шукають помітних результатів від їхніх засобів з догляду за шкірою, що спрямовані на боротьбу зі старінням шкіри. Лосьйони або сироватки обіцяють допомогти усунути зовнішні ознаки старіння (наприклад, набридливі зморшки або нерівний тон шкіри), але лише декілька продуктів можуть дійсно це зробити. Серед них – оновлена серія ANEW Ultimate.

Формула засобів ANEW Ultimate створена на основі Celluvive Complex, що збагачений ексклюзивним екстрактом тіліакори. Формула допомагає відновити шкіру та боротися із зовнішніми ознаками старіння шкіри. На її створення вплинули останні наукові дослідження природних процесів очищення в людському тілі.

«За останні роки цей процес природного оновлення людського тіла погіршувався, це стало причиною багатьох захворювань і появи ознак старіння шкіри, – каже Кріс Кіру, виконавчий директор Avon у категорії «Догляд за шкірою». – А саме цей природній процес відповідає за очищення пошкоджених клітин шкіри. Тому ми хотіли розробити продукт, який допоможе відновити його».

Під час клінічних досліджень 100% жінок побачили зменшення ознак старіння шкіри (у тому числі дрібних зморщок, тьмяності, нерівного тону шкіри) після використання протягом 12 тижнів денного крему для обличчя «Омолодження. Мульти-догляд» SPF 25 і нічного крему для обличчя «Омолодження. Мульти-догляд» серії ANEW Ultimate. Отримані результати про дію продуктів змусили нас задуматися: що ще може зробити Celluvive Complex? Тому експерти Наукового центру розробок та інновацій у Сафферні, штат Нью-Йорк, створили експеримент з трояндою.

Ти можеш подумати: «Троянда – це троянда, до чого тут шкіра?». Але якщо троянда зберігає свіжість з нашою ексклюзивною розробкою Celluvive Complex, то ти можеш очікувати ще більших результатів зі своєю шкірою.

Категорія: Секрети краси | Переглядів: 723 | Додав: таня | Теги: Anew Celluvive Complex проти старін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua