таня | Дата: Ср, 16.07.2014, 15:35 | Повідомлення # 1 |
хозяйка сайта
Група: Администратор
Статус: Offline
| Американський мільйонер Хантингтон Хартфорд вважає: « дуже багатими стають не ті , хто вміє ладнати з шефом і завжди все робить як треба. Такі люди можуть стати високооплачуваними співробітниками , не більше того ... » Йому вторить один з найбагатших людей світу Поль Гетті :« Ви ніколи не отримаєте багато , працюючи на когось. Досягти справжнього успіху в справі - означає очолити її ». Ну а Ви ? Чи здатні Ви стати ініціатором перспективних починань , повести за собою захоплених людей , стати лідером групи Покупців і продовжити свою кар'єру в ролі Координатора компанії AVON ?
Дайте відповідь на питання даного тесту «Так» або «Ні» ; допустимі відповіді « не знаю » або « не впевнений ».
1 . Якщо якесь авторитетна особа публічно висловлює думку , яку я вважаю невірним , я постараюся щоб присутні вислухали і мою точку зору.
2 . У дитинстві мене частенько називали неслухняною дитиною .
3 . Переконаний , що навколишній світ може бути поліпшений .
4 . Не люблю , коли рідні та близькі намагаються мене опікати , докучають порадами.
5 . У ситуаціях , що вимагають серйозного рішення , я не схильний до довгих коливань.
6 . По-моєму більшість суспільно-політичних проблем виникає через недостатній твердості відповідальних керівників .
7 . Я не ніяковію , якщо мені доводиться комусь дорікати .
8 . Якщо з якоюсь справою неможливо впоратися одному , то для його виконання мені потрібні помічники , а не порадники .
9 . У суперечках завжди намагаюся залишити за собою останнє слово .
10 . Вважаю , що ніякої прогрес немислимий без прагнення людей до переваги над іншими.
11 . Часто мені доводиться брати на себе відповідальність , тому що інші недостатньо рішучі.
12 . Не вірю в абсолютне рівноправність у подружніх стосунках , у своїй родині волію бути главою .
13 . Коли в гостях ніхто не наважується взяти з страви останній шматок торта , я спокійно можу це зробити.
14 . Люблю бути в центрі уваги.
15 . У своїй кар'єрі готовий змириться з роллю підлеглого як з тимчасовою.
Підіб'ємо підсумок .
За кожну відповідь «ТАК» зараховується 10 балів , «НЕ ЗНАЮ » , «НЕ ВПЕВНЕНИЙ » - 5 балів , негативні відповіді - 0 балів.
Понад 100 балів. Вам не займати ініціативи і впевненості в собі. Схоже , сама природа приготувала Вам роль ватажка , забезпечивши для цього необхідними якостями - сміливістю , цілеспрямованістю , твердою волею . Однак , у цих достоїнств буває і зворотний бік - завищена самооцінка , безцеремонність , невміння рахуватися з чужими інтересами . Ви зумієте досягти чималих успіхів , якщо будете пам'ятати : люди охоче йдуть за лідерами , але недолюблюють диктаторів.
50 - 100 балів. Ви володієте виключно цінним якістю - вмінням приймати роль ведучого або веденого залежно від обставин. Повага до авторитету не заважає Вам мати власну точку зору. Для Вас знайдеться місце в будь-якому колективі . Залишається тільки вибрати таке місце , яке б Вас влаштовувало.
Менше 50 балів. По своїй натурі Ви більш схильні приймати роль виконавця і підлеглого . Вас обтяжує особиста відповідальність і Ви швидше віддасте перевагу слідувати директивам. А може бути , Ви здатні на більше? Щоб домогтися успіху частіше згадуйте мудрий афоризм: «Два сорти людей ніколи нічого не доб'ються : ті . Хто не вміє виконувати вказівки , і ті , хто вміє тільки виконувати вказівки » .
Духи говорят о женщине больше, чем ее почерк.
|
|
| |