Чт, 02.07.2026, 04:30
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость

тел.0987223019

болталка( наші хохотелкі ) - Форум о косметике Avon

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
болталка( наші хохотелкі )
таняДата: Чт, 22.10.2015, 16:59 | Повідомлення # 1
хозяйка сайта
Група: Администратор
Нагороди: 0
Статус: Offline
Тут ми можемо просто поговорити про все cool

І тільки віскі, байдужий віскі
Зіпсує шоколадний смак випадково
Я не хотів заважати нас. Але так близько
Твоє диханье. Ні. Прости. Нечайно.
"Музичний приворот" Джейн Анна

Добрый день девочки,хочу похвастаться в каталоге 14/2015 заказала спортивный костюм,очень ним довольна biggrin нежный приятный для тела и теплый,если вдруг будете раздумывать,берите не пожалеете
  .

Духи говорят о женщине больше, чем ее почерк.

НаталияДата: Нд, 25.10.2015, 21:32 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Я брала себе в 14 каталоге и костюм и пижаму,очень понравилося!!!Вещи качественные!

Повідомлення відредагував Наталия - Нд, 25.10.2015, 21:33

ГістьДата: Ср, 28.10.2015, 07:27 | Повідомлення # 3
Група: Гости

А я вот думаю брать мне или нет... очень понравилась в каталоге белая блузка, может кто-то уже брал или видел?

ГістьДата: Сб, 07.11.2015, 20:46 | Повідомлення # 4

Да в каталоге она классная,мне тоже нравится,в наличии не видела

ГістьДата: Вт, 10.11.2015, 07:49 | Повідомлення # 5

привет всем)и мне понравилася,,,кто видел в наличии люди отзовитеся happy

таняДата: Чт, 04.08.2016, 12:00 | Повідомлення # 6
хозяйка сайта
Група: Администратор
хочу поделиться своими впечетлениями,заказала дочери джемпер,очень довольны  мягенький к телу нежный, дочь довольна так-что советую брать и не дорого всего за 399грн по каталогу без скидки,мне вышло со скидкой 360 грн,на рынке нету таких цен два джемпера по такой цене.
Прикріплення: 9463460.jpg (27.8 Kb)

Духи говорят о женщине больше, чем ее почерк.

ГостьДата: Чт, 04.08.2016, 13:23 | Повідомлення # 7

Прикольные джемпера,нужно и себе взять

invwedsiteДата: Пт, 26.08.2016, 22:05 | Повідомлення # 8
Рядовой
классный джемпер

urbanflowerslinksДата: Пн, 02.03.2026, 10:11 | Повідомлення # 9
Рядовой
Здоров’я тазового дна є критичним показником якості життя жінки. М’язи тазового дна (МТД) становлять близько 30% усієї мускулатури малого таза і виконують роль динамічної опори для внутрішніх органів. За даними Міжнародного товариства з утримання сечі (ICS), близько 25–45% жінок у всьому світі стикаються з дисфункцією МТД. Почитайте- https://kremen.today/2026/02/26/kulki-kegelya-yak-nizhinkam-dbati-pro-zhinoche-zdorov-ya-ta-trenuvati-m-yazi-tazovogo-dna/

Додано (25.03.2026, 12:47)
---------------------------------------------
Urbanflowers — це сучасний інтернет-магазин, який пропонує не просто інтимні товари, а простір для відкритого, шанобливого та безстереотипного ставлення до близькості. Команда прагне зробити покупки комфортними та зрозумілими, позбавивши їх будь-якого сорому чи зайвих табу. Зручний сайт, конфіденційна доставка та широкий асортимент високоякісних товарів допомагають сприймати інтимність як природну частину життя. Urbanflowers підходить для тих, хто цінує свободу вибору, комфорт та впевненість у своїх рішеннях, створюючи безпечне й приємне середовище для дослідження власних бажань.

Додано (27.03.2026, 10:30)
---------------------------------------------
Інтернет-магазин Urbanflowers — це не просто сексшоп, а сучасний онлайн-простір, який формує нове, відкрите ставлення до інтимності. Його концепція базується на ідеї, що секс є природною частиною життя кожної людини, без сорому, табу чи упереджень. Тут представлений широкий асортимент якісних товарів для різних вподобань і рівнів досвіду, що дозволяє кожному знайти щось відповідне саме для себе.

Сайт має зручний та зрозумілий інтерфейс, завдяки якому легко орієнтуватися в категоріях і швидко оформлювати замовлення. Важливою перевагою є анонімна доставка, що гарантує повну конфіденційність і комфорт для клієнтів. Також приємно відзначити високий рівень сервісу — команда уважно ставиться до покупців і допомагає зробити правильний вибір.

Urbanflowers прагне зробити секс таким же буденним явищем, як похід у кафе, перукарню чи магазин, створюючи атмосферу відкритості, свободи та прийняття. Це місце, де можна не лише придбати якісні товари, а й змінити власне сприйняття інтимності, зробивши його більш усвідомленим, гармонійним і комфортним у повсякденному житті.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Текст сообщения:
Код безопасности:

Emeil;avon-tanysha@meta.ua