Вт, 23.04.2024, 16:32
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2015 » Серпень » 6 » У чому різниця BB та CC-кремів? Як правильно підібрати засіб?
07:46
У чому різниця BB та CC-кремів? Як правильно підібрати засіб?
BB-крем, або Beauty Balm крем
(крем-бальзам краси)
ВВ-крем – косметичний засіб, який поєднує функції зволожувального крему, захисного крему від сонця і тональної основи. За останні роки цей крем став одним з найпопулярніших засобів для макіяжу обличчя. Він розроблений для маскування недоліків шкіри, вирівнювання тону і догляду за шкірою обличчя.

BB-креми від Avon
Містять екстракт плодів китайського фініка, що багатий на антиоксиданти, мінерали і вітаміни, для догляду за шкірою обличчя. Засоби дарують легкий тональний ефект, приховують недоліки шкіри і допомагають створити бездоганно красивий тон обличчя. Фільтр SPF 15 захистить шкіру від сонячних променів. ВВ-креми не містять парабенів і підходять навіть для чутливої шкіри.

Як правильно підібрати засіб?
Щоб правильно підібрати засіб, зверни увагу на потребу твоєї шкіри. Хочеш красивий матовий тон? Спробуй Тонуючий матуючий крем ВВ «Досконалість» SPF 15. Прагнеш мати сяючий, доглянутий вигляд шкіри? Тоді вибирай Тонуючий крем ВВ «Досконалість» SPF 15. Підібрати свій тон просто: засоби представлені у двох відтінках, які підлаштовуються до кольору шкіри

СС-КРЕМ, або COLOR CORRECTOR CREAM
(крем для корекції кольору)

СС-КРЕМ – наступне покоління «абеткових» кремів. Його головне завдння – покращити колір обличчя і замаскувати недоліки (сліди почервоніння, прищиків, темних кіл під очима тощо). СС-крем робить шкіру свіжішою і сяючою на вигляд, підлаштовується під тон шкіри. Часто до його складу, окрім тонуючих частинок, вдохять SPF-фільтр і доглядові компоненти. СС-крем можна використовувати як базу під макіяж і наносити під тональний крем для стійкішого покриття. Також можна змішувати зі денним кремом , щоб приховати сухі зони і лущення.

CC-креми від Avon
Зволожувальний коригуючий крем з тональним ефектом «Ідеальний відтінок» SPF20 – допомагає покращити тон і текстуру шкіри, приховати недоліки і дрібні зморшки, надає легкий відтінок.

Що спільного в ВВ-крему і СС-крему?
Обидва мають високий сонцезахисний фактор , з яким не треба використовувати додаткові сонцезахисні засоби. Також, на відміну від тональних кремів, і ВВ-крем, і СС-крем можна наносити багато разів на те ж саме місце (наприклад, замаскувати сліди прищик або почервоніння). Вони чудово підлаштуються під тон шкіри, а тональний крем буде темнішати на шкірі.

 

Чим відрізняються ВВ-крем і СС-крем?
    • BB-крем дає щільніше покриття, він більш живильний, а СС-крем має легшу текстуру, дає легше покриття, його простіше наносити і розподіляти по шкірі.
 
    • BB-крем краще підходить для холодної пори роки, на жирній шкірі або в жару він може давати некрасивий сальний блиск. СС-крем чудовий для теплої погоди, також він (за рахунок легкої текстури) добре «лягає» на шкіру комбінованого й жирного типу.
 
    • СС-крем можна наносити на шкіру під очима, ВВ-крем – ні, він заважкий для такої тонкої шкіри.
 
    • У складі ВВ-крему достатньо зволожувальних і доглядових компонентів, тому під нього не обов'язвоко наносити денний крем, його можна наносити на «голу» шкіру. СС-крем не достатньо зволожує шкіру, тому спочатку треба нанести денний крем або ж змішати його і СС-крем.
    • Маленька порада.
      Якщо Тобі потрібно швидко зробити денний макіяж і бігти у своїх справах, вибирай СС-крем. Він без проблем наноситься і чудово вирівнює тон шкіри без «ефекту маски». Якщо Ти хочеш макіяж більш помітний і стійкий (наприклад, для святкової події або вечірнього виходу), бери ВВ-крем: він ґрунтовно замаскує всі недоліки, щоб шкіра виглядала «як з обкладинки».
Категорія: Догляд за шкірою і тілом | Переглядів: 941 | Додав: таня | Теги: У чому різниця BB та CC-кремів? Як | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua