Пт, 29.03.2024, 11:13
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Вересень » 24 » Найшвидший шлях до ідеальним ніжок!
19:48
Найшвидший шлях до ідеальним ніжок!
Зробити ходу легкою та впевненою зовсім нескладно. Правильний догляд за ніжками допоможе тобі відчувати себе на висоті у будь-якій порі року та у будь-якому взутті.

Крок 1 - Депіляція:

1

Бездоганно гладенька шкіра – всього за 2,5 хвилини

Крем-депілятор швидко і ефективно видаляє небажане волосся, робить шкіру гладкою і м'якою. Олія насіння пінника лугового забезпечує тривале зволоження шкіри. Підходить для чутливої ​​шкіри.

Крок 2 - Зволоження:

2

30 годин зволоження завдяки лосьйону для тіла Naturals!

Щоб забезпечити додаткове зволоження шкірі після депіляції, використовуй лосьйони Naturals. Легкі та бархатисті формули з натуральними екстрактами дарують 30 годин зволоження та наповнюють шкіру енергією. Підходять для будь-якого типу шкіри. Асортимент лінії Naturals вразить своєю різноманітністю – вибери свій.

Крок 3 - Догляд за стопами 3 в 1:

3

М'які і гладенькі стопи, як у немовляти – миттєво

Скажи «Прощавай» засобам, які забирають час, гроші і працюють тільки разом з іншими засобами. Скористайся кремом 3 в 1 від натоптишів, щоб відлущити, зволожити та пом'якшити шкіру стоп. Уже після першого застосування перетворює суху шкіру з грубими натоптишами, а при тривалому використанні зменшує навіть застарілі натоптиші. З технологією «Callus Complex» на основі молочної кислоти, гліцерину, вітаміну Е та алое.

Крок 4 - Свіжість:

4

Свіжість твоїх ніжок – на цілий день

Нехай твої ніжки будуть свіжими весь день з ароматними спреями для ніг. Спрей миттєво усуває неприємний запах, охолоджує і освіжає втомлені стопи. Використовуй як для ніг, так та для взуття. Свіжість м'яти, пахощі лаванди, відчуття прохолоди з ароматом вишні або яскравих цитрусів – а який вибереш ти?

Крок 5 - Захист від натирання:

3

Захист та комфорт – понад усе!

Літнє відкрите взуття може викликати дискомфорт: почервоніння та огрубіння шкіри, натирання. Щоб цього уникнути, для комфорту стоп у будь-якому місці і у будь-який час бери з собою олівець від натирання. Він миттєво усуває дискомфорт при натиранні, заспокоює подразнену шкіру. Містить вітамін Е та масло Ши. Практично непомітний на шкірі, безбарвний. Зручно брати з собою, ідеально поміщається у будь-якій жіночій сумочці або косметичці. Спосіб застосування: наноси на ступні або інші частини тіла, щоб запобігти надмірному натиранню на цій ділянці.

plashka
Категорія: Секрети краси | Переглядів: 589 | Додав: таня | Теги: догляд за ногами | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua