Чт, 25.04.2024, 09:08
Офіційний сайт AVON
Ейвон на Україні
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость


тел.0987223019

новини в ейвоні,продукція avon,стати представником avon,



Головна » 2014 » Червень » 27 » До якого типу жінок належите саме Ви?
09:52
До якого типу жінок належите саме Ви?
До якого типу жінок належите саме Ви?
Які ми різні! Кожна жінка неповторна, кожна має притаманні тільки їй особисті риси характеру, що створюють її індивідуальність.
Ми впевнені, що на першому місці у цьому випуску нашого видання має бути ЖІНКА.І ми з радістю присвячуємо Вам ці сторінки.
Яка Ви? Які аромати Вам подобаються? Які косметичні засоби створені спеціально для Вас і відповідають не тільки вимогам Вашої шкіри, а й пасують Вам до душі? Чи знаєте Ви, що можливо обрати той чи інший косметичний засіб завдяки притаманності до одного з емоційних типів? Відкрийте для себе нові риси свого характеру –з’ясуйте свій емоційний тип!
Тип перший.
Ви - Романтична жінка.
Ви народилися у рік: Коня, Тигра або Собаки.

Ваш образ, думки , ідеали, стиль життя, манери поведінки - усе це підлегле волі Вашої романтичної природи . Але розум та мислення не відповідають цьому образу . Ви маєте логічні та аналітичні здатності та можете без зайвих емоцій, із прямолінійністю й безкомпромісністю приймати важкі рішення. Ви здатні робити приголомшуюче враження, але Вам дещо не достає внутрішньої сили , яка могла б підтримати цей образ. От чому розбіжність між словом і справою, взагалі так характерне для жінок, яскраво проявляється саме у Вас. Завдяки Вашій зовнішності й манерам поведінки ніхто з навколишніх не сумнівається у Вашій сильній особистості. Ніхто, крім Вас самих. Ви завжди прагнете йти уперед і ніколи не зупиняєтесь на досягнутому, не сумнівайтеся у собі! Ваша романтична краса, мало кого може залишити байдужим. Не всякому чоловікові встигнути за настільки швидко думаючим і мінливим романтичним створенням.
Ваші улюблені аромати: іланг-іланг, рожеве дерево, бергамот.
Вам необхідно придбати:
набір «Рожевий ранок» (код 06670),
Тіні для повік «Стиль Марімекко»,
набор « Манго і гранат» (код 95080),
аромат Little Black Dress (код 36697)

Представники жінок "романтичного ідеалу" - Мерилін Монро, Ромі Шнайдер, Патриція Каас, Лайза Мінеллі, Інеса Арманд, Софія Ковалевська, Любов Орлова та ін.

 

Тип другий.

 

Ви - Сильна жінка
Ви народилися у рік: Півня, Змії, Бика.

Зберігаючи знаковий образ бойової трійки Півня, Змії й Бика із властивими їм амбіціями, напором та прямолінійністю, Ви маєте вищу форму волі. Волю розуму, керованого волею. Сила Вашої політики та керівництва не знає конкуренції в жіночому світі й не боїться навіть конкуренції чоловіків. Роздвоєність та стереотипи, що склалися у суспільстві нерідко заважають Вам здійснювати політичну кар'єру. Історикам-чоловікам важко й болісно визнавати силу правління жінок: адже руйнується міф про безвільність жінок. Чоловікам погано віриться, що неприборкана любовна стихія жінки може сусідити з тверезим розумом і твердою волею. Ви, можливо, єдина представниця слабкої статі , яка прагне сполучити три речі: створити міцну родину, бути щасливою матір'ю та досягти більших успіхів у діловій кар'єрі. І Вам це вдається!
Такі представники Вашого типу, як Індіра Ганді, Маргарет Тетчер, Корасон Акіно, Марія Стюарт, Катерина ІІ, правили цілою державою набагато сильніше більшості політиків - чоловіків.
Ваші улюблені аромати: герань, гарденія, кориця.
Вам необхідно придбати:
набір «Anew Rejuvenate» (код 18225) або набір «Anew Ultimate» (код 18226)
набір «Відкритий погляд» (код 18231),
аромат Little White Dress (код 37006)
Тип третій.
Ви - Чарівна жінка.
Ви народилися у рік: Пацюка, Мавпи, Дракона.

Представниці цієї трійки знаків - уособлення жіночої краси, витонченості й слабості. Ви створюєте враження повітряної істоти, якій і справи немає до грішної Землі. Усім своїм виглядом Ви нагадуєте чоловікам, що на землі існує любов і краса. Ваша краса досить холодна і заманювання чоловіків у "тенета" Ви робите зовсім не для того, про що думають представники сильної статі. У сімейному житті Ви продовжуєте свою лінію - прагнете до краси, благополуччя й спокою. Ви створені для кохання проте, маєте тверезий розум, здоровий глузд і ніколи не залишає їх. Вам також потрібно матеріальне благополуччя й спокій. Як і для кожного реаліста, Вас хвилює власне здоров'я, здоров'я близьких, повсякденне благополуччя. Ви обожнюєте натуральні продукти.
Не одержуючи життєвого спокою, Ви здатні дуже по-жіночому долати труднощі, тобто дуже бурхливо й емоційно. Ви пропускаєте все через себе, звідси Ви маєте знання людей, та знання правди життя.
Представники жінок даного типу: Марина Цвєтаєва, Жорж Санд, Ельза Тріоле, Є.Войнич, Габріела Саббатіні.
Ваші улюблені аромати: грейпфрут, пачулі, евкаліпт
Вам необхідно придбати:
набір «Золотий вечір» (код 52249),
набір «Чарівні пальчики» (код 91246)
набір «Anew Alternative» (код 98805)
Тип четвертий.
Ви - Незалежна жінка
Ви народилися у рік: Кабана, Кота, Кози.

Ви представниця самих загадкових жіночих знаків. Зовнішній спокій і незворушність приховують містичне мислення , чаклунську силу й владу над чоловіками. Саме у Вас роздвоєність жінки проявляється з такою несподіваної силою. Ви маєте досить тверезий погляд на життя, але коли приходить час діяти, проявляється Ваша специфіка: Ви більше довіряєте сновидінням, знаменням ніж реальності. Та й реальне життя Вас займає більше у своїх крайніх проявах, ніж у спокійному плині.
Із усіх жіночих типів тільки Ви цілком незалежні від чоловіків. Ви є джерелом волі. Любов і воля завжди борються у душі жінки, зв'язуючи один одного своїм протистоянням. А в Вашій душі присутня одна воля, і тому Ваше кохання абсолютно вільне. Ви здатні в будь-якій ситуації відстояти свою незалежність, скільки б сил для цього б не знадобилося. Саме воля штовхає Вас й на великі жертви, подвиги, відкриття і навіть на злочини. Жінки цих знаків можуть зайняти перші місця у всіх видах діяльності, які вимагають смаку, гостинності й ораторського мистецтва. Ви великий інтелектуал, постійно прагнете до нових знань, багато читаєте. Шлюб не є для Вас самоціллю: Ви легко можете обійтися й без нього. Але, з іншого боку, Ви більше, ніж будь-хто, здатні підтримувати свіжість подружніх відносин, здатні у шлюбі на найбільше - ідеальну гармонію в духовній, сексуальній і господарської сферах. Незалежні жінки сформували містичну картину реального світу.
У роки цих знаків народилися найвідоміші жінки –містики: Мэрі Бекер-Эдді, , Олена Рерих, віщунка Ванга, йог Індра Деві.
Ваші улюблені аромати: розмарин, петитгрейн, іланг-іланг.
Вам необхідно придбати: набір «Саке та рис» (код 18224),
аромат Christian Laсroiх ABSYNTHE.
Аромати і знак зодіаку
Який аромат компанії Avon відповідає знакам зодіаку?

Овен (21 березня - 20 квітня) - Perceive, Today, Up To You

Блезніци (22 травня - 21 червня) - Incandessence, Spotlight, Viva by Fergie

Лев (23 липня - 22 серпня) - Herve Leger Intrigue, Forever, City Rush

Терези (23 вересня - 23 жовтня) - Little Red Dress, Today, Christian Lacroix Rouge

Стрілець (23 листопада - 21 грудня) - Passion Dance, Sentini Citrus Chill, Slip Into Daring

Водолій (21 січня - 20 лютого) - Slip Into, Pur Blanca Blush, Simply Because

Телець (21 квітня - 21 травня) - Viva by Fergie, Herve Leger Femme, Infinite Moment

Рак (22 червня - 22 липня) - Rare Sapphire, Summer White, Pure O2

Діва (23 серпня - 22 вересня) - Celebre, Rare Pearls, City Rush

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада) - Eternal Magic, Far Away Exotic, Treselle Mystique

Козеріг (22 грудня - 20 січня)-Little Black, Treselle, Christian Lacroix Absynthe

Риби (21 лютого - 20 березня) - Perceive Dew, Pur Blanca, Treselle
Категорія: Секрети краси | Переглядів: 1267 | Додав: таня | Теги: підібрати макияж, єйвон, парфуми | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Онлайн анкета

.

.

Робота в Avon

Instagram

Instagram

.

Яндекс.Метрика Аккаунт tanysha1 Рейтинг@Mail.ru

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Emeil;avon-tanysha@meta.ua